46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

“Forevers” modernizēs Jēkabpils loģistikas bāzi, kas apkalpo Latgali

Фото: publicitātes foto
Lielākais pašmāju gaļas pārstrādes uzņēmums “Forevers” ieguldīs 200 000 eiro sev piederošās loģistikas bāzes Jēkabpilī modernizācijā un rekonstrukcijā. Izmaiņas pozitīvi atsauksies uz loģistikas ķēdes efektivitāti un produktu piegādi visā Latgales reģionā, kā arī uz Rēzeknes tirdzniecības vietām.
Rēzeknē ir trīs “Forevers” tirdzniecības vietas Liepājas ielā 16, Galdnieku ielā 8 un Atbrīvošanas alejā 121 - 25a, kurās pieejams plašs gaļas izstrādājumu klāsts. Piedāvātajā sortimentā ir kupāti, žāvēti produkti, vārītas, kūpinātas un puskūpinātas desas, cīsiņi un sardeles, pusfabrikāti u.c. gaļas izstrādājumi. 
 
“Forevers” Jēkabpils loģistikas centrs ir viens no uzņēmuma reģionālajiem punktiem, no kura tiek veiktas piegādes pamatā uz Vidzemes, Zemgales un Latgales novadiem. 
Informē Andrejs Ždans, uzņēmuma “Forevers” valdes loceklis: “Loģistikas vadības procesu pilnveidošana tiek darīta ar mērķi stiprināt uzņēmuma konkurētspēju un efektivitāti. Uzņēmumam no laika gala ir bijis svarīgi pārvaldīt un sekot līdzi katram darbības posmam, sākot no produkcijas ražošanas līdz tirdzniecībai, un šajā ķēdē loģistikai ir ārkārtīgi liela nozīme. Vienlaikus produktu piegāde notiks lielākā teritorijas pārklājumā, kas arī atsauksies uz tirdzniecības vietām Latgales novadā, piemēram, Rēzeknē. Ņemot vērā, ka katru gadu palielinām “Forevers” veikalu skaitu, kas nozīmē arī lielāku produkcijas realizāciju mājas tirgū, loģistikas bāzes modernizācija ir likumsakarīga.”
 
Rekonstrukcijas un modernizācijas projekta ietvaros Jēkabpils loģistikas centrā tiks uzlabotas loģistikas sistēmas – izveidotas jaunas pārkraušanas rampas, mehānismi, kas ļaus paātrināt veikto darbu ātrumu un kāpināt centra efektivitāti. Tāpat tiks nomainītas komunikācijas sistēmas, veikti teritorijas labiekārtošanas un infrastruktūras darbi. Plānots, ka modernizācijas projekts tiks noslēgts 2019. gadā.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"