46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Noslēgušās XIII Starptautiskās kinologu biatlona sacensības “Latvija 2018”

Фото: rezekne.lv
Aizvadītās nedēļas nogalē 17. un 18.augustā Valsts robežsardzes koledžā norisinājās XIII Starptautiskās kinologu biatlona sacensības “Latvija 2018”, kurās kopumā piedalījās 34 Valsts robežsardzes (turpmāk – VRS) teritoriālo pārvalžu, Valsts robežsardzes koledžas, Valsts policijas, Ieslodzījuma vietu pārvaldes, Valsts ieņēmumu dienesta, Baltkrievijas, Moldovas, Gruzijas un Lietuvas robežapsardzības iestāžu kinologi ar dienesta suņiem „Profesionālajā klasē A” un „Profesionālajā klasē B”, kā arī 32 civilie Latvijas kinologi ar suņiem „Tautas klasē A” un „Tautas klasē B”.
Saskaņā ar uzrādītajiem rezultātiem individuālajā vērtējumā „Profesionālajā klasē A” vīriešu konkurencē 1.vietu izcīnīja Baltkrievijas Robežapsardzības komitejas vecākais leitnants Ruslans Straškevičš ar dienesta suni „Grom”, 2.vieta – VRS Daugavpils pārvaldes Silenes robežapsardzības nodaļas inspektoram (kinologam) virsniekvietniekam Aleksejam Seļskim ar dienesta suni “Breds” un 3.vieta – VRS Viļakas pārvaldes Šķilbēnu robežapsardzības nodaļas inspektoram (kinologam) virsniekvietniekam Dainim Razminovičam ar dienesta suni “Taiger Robežas Sargs”.
 
Savukārt individuālajā vērtējumā „Profesionālajā klasē A” sieviešu konkurencē 1.vietu izcīnīja VRS Viļakas pārvaldes Pededzes robežapsardzības nodaļas inspektore (kinoloģe) kaprāle Zanda Mihailova ar dienesta suni “Briana Robežas Sargs”, 2.vieta – VRS Ludzas pārvaldes Aizgāršas robežapsardzības nodaļas inspektorei (kinoloģei) seržantei Laurai Zīlniecei ar dienesta suni “Victory Robežas Sargs” un 3.vieta – Valsts policijas pārstāvei Gundai Šabanovai ar dienesta suni “Max”.
 
Komandu vērtējumā „Profesionālajā klasē A” 1.vietu izcīnīja Baltkrievijas Robežapsardzības komitejas kinologu izlases komanda, 2.vieta – VRS Daugavpils pārvaldes kinologu izlases komandai un 3.vieta – Moldovas Robežpolicijas kinologu izlases komandai.
 
Individuālajā vērtējumā „Profesionālajā klasē B” vīriešu konkurencē 1.vietu izcīnīja Valsts policijas pārstāvis Ivars Veiss ar dienesta suni “Urya de Alphaville Bohemija”, 2.vieta – Ieslodzījuma vietu pārvaldes pārstāvim Aleksandram Marjonovam ar dienesta suni “Džokers” un 3.vieta – Baltkrievijas Robežapsardzības komitejas pārstāvim seržantam Iļjam Poprockijam ar dienesta suni “Ridži”.
 
Individuālajā vērtējumā „Profesionālajā klasē B” sieviešu konkurencē 1.vietu izcīnīja Valsts policijas pārstāve Gunda Šabanova ar dienesta suni “Mexx”, 2.vieta – VRS Viļakas pārvaldes Šķilbēnu robežapsardzības nodaļas inspektorei (kinoloģei) seržantei Santai Prolei ar dienesta suni “Upsi Robežas Sargs” un 3.vieta – Baltkrievijas Robežapsardzības komitejas pārstāvei jaunākajai seržantei Dianai Pavliničai ar dienesta suni “Smoki”.
 
Komandu vērtējumā „Profesionālajā klasē B” 1.vietu izcīnīja Moldovas Robežpolicijas kinologu izlases komanda, 2.vieta – Valsts policijas kinologu izlases komandai un 3.vieta – VRS Daugavpils pārvaldes kinologu izlases komandai.
 
„Tautas klasē A” individuālajā vērtējumā vīriešu konkurencē 1.vietu ieguva Jānis Girgensons ar suni “Gucci”, 2.vietā – Gundars Ošmucnieks ar suni “Borman”, 3.vietā – Sergejs Pramckuns ar suni “Nords”.
 
„Tautas klasē A” individuālajā vērtējumā sieviešu konkurencē 1.vietu ieguva Svetlana Andreicēna ar suni “Brūss”, 2.vietā – Laura Amatniece ar suni “Maksi”, 3.vietā – Liene Zariņa ar suni “Darka”.
 
„Tautas klasē B” individuālajā vērtējumā vīriešu konkurencē: 1.vietu ieguva Armands Midegs ar suni “Patrik”, 2.vietā – Broņislavs Laganovskis ar suni “Ringo”, 3.vietā – Andrejs Priede ar suni “Ronda”.
 
„Tautas klasē B” individuālajā vērtējumā sieviešu konkurencē 1.vietu ieguva Evija Černiševa ar suni “Dora”, 2.vietā – Monika Venyte ar suni “Lobis”, 3.vietā – Olga Medzjuta ar suni “Gera”.
 
„Tautas klasē A” komandu vērtējumā 1.vieta – komandai “LEGUND”, 2.vieta – komandai “Lūšu ķepas – 1”, 3.vieta – komandai “Cēsis”.
 
„Tautas klasē B” komandu vērtējumā  1.vieta – komandai “Lūšu ķepas – 2”, 2.vieta – komandai “DUKSIS -2018”, 3.vieta – komandai “KARRO SPORT DOGS”.
 
Bērnu (līdz 12 gadu vecumam) konkurencē 1.vietu ieguva Mikus Kalniņš ar suni “Čelsija”, 2.vietā – Letīcija Zariņa ar suni “Landa”, 3.vietā – Estere Rutkovska ar suni “Rota”.
 
Bērnu (no 13 līdz 17 gadu vecumam) konkurencē: 1.vietu ieguva Beatrise Bikovska ar suni „Kim”, 2.vietā – Elizabete Romanovska ar suni “Bella”, 3.vietā – Amanda Valtas ar suni “Inka”.
 
Kā pozitīvu momentu var minēt, ka sacensībās šogad pirmo reizi piedalījās Gruzijas Robežpolicijas pārstāvis ar 2017.gadā Starptautiskā migrācijas politikas attīstības centra (turpmāk – ICMPD) finansēta projekta ietvaros dāvinātu dienesta suni un uzrādīja pietiekami augstus rezultātus, kas liecina par Gruzijas Robežpolicijas ieinteresētības pieaugumu, mērķtiecīgāku darbu ar dienesta suņiem, kā arī Latvijas Valsts robežsardzes un Gruzijas Robežpolicijas savstarpējās sadarbības mērķu sasniegšanu.
 
Valsts robežsardzes koledža izsaka pateicību par atbalstu sacensību organizēšanā sadarbības partneriem – Zemessardzes 3.Latgales brigādei un 1.Rīgas brigādei, VAS „Latvijas Valsts meži” un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"