46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Artuss Kaimiņš aicina uz tikšanos ar “KPV LV” Latgales saraksta pārstāvjiem

Фото: publicitātes foto
30.augustā notiks tikšanās ar Latvijas Saeimas deputātu, “KPV LV” valdes locekli Artusu Kaimiņu un Latgales saraksta “KPV LV” pārstāvjiem.
Tikšanas laikā tiks parrunāti aktuāli Rēzeknes pilsētas un novada jautajumi, kā arī valsts mēroga problēmas. Visiem klātesošajiem būs iespēja iepazīties ar 13.Saeimas “ KPV LV” kandidātiem Latgales vēlēšanu apgabalā, kā arī ar programmas galvenajiem punktiem. Ar vēlēšanām reģistrētajiem “KPV LV” kandidātu sarakstiem ziņām par kandidātiem un statistiku iespējams iepazīties 13.Saeimas vēlēšanu mājaslapā sv2018.cvk.lv.
 
Tikšanās notiks Rēzeknes novada domes lielajā zālē plkst. 18:00.
 
Kā paskaidroja portālam 46.lv Latgales vēlēšanu apgabala “KPV LV” pārstāvis Sergejs Šapovalovs, ir svarīgi apmeklēt visas tikšanās ar vēlētājiem, kurus organizē 13.Saeimā balotejošās partijas.

“Tikai salīdzinot programmas, piedāvājumus un kandidātus, cilveki var iegūt priekšstatus par ko balsot 6.oktobrī 2018.gadā. Ir ārkārtīgi svarīgi but sociāli aktīvam un izteikt savu viedokli, jo no tā ir atkarīga mūsu valsts nākotne”, - paskaidroja S.Šapovalovs.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"