46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Piedalies spēlē un pārbaudi savas zināšanas par Latviju!

Фото: pasākuma afiša
Ar saukli “Izzini Latviju!” aicinām pieteikt dalību izklaidējošai komandu erudīcijas spēlei “Prāta spēles: simtgades kauss”, kas notiks Rēzeknē 15. septembrī plkst. 12.00 Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs”.
“Prāta spēles: simtgades kauss” ir dāvana Latvijai 100 gadu svinībās, kas aicina Tevi piedalīties, pārbaudīt sevi un uzzināt ko jaunu par Latviju mūsu valsts svētku nedēļā. Dalība bez maksas. Turnīrs norisinās visa gada garumā ar 20 spēles posmiem visā Latvijā: Latgalē, Kurzemē, Vidzemē, Zemgalē un Rīgā un lielo finālu rudenī.
 
Prāta spēles ir lieliska iespēja interesanti un aizraujoši pavadīt laiku un kopā ar saviem draugiem, kolēģiem vai ģimeni uzzināt daudz ko jaunu par Latviju. Tā nav orientēta uz profesionāliem, bet paredzēta ikvienam, lai bagātinātos un labi pavadītu laiku. Piedalīties spēlē var jebkurš interesents individuāli vai izveidojot komandu četru līdz sešu cilvēku sastāvā – svarīgi, lai komandā būtu vismaz viena pilngadīga persona. Lai pieteiktu savu dalību, jāaizpilda reģistrācijas anketa vietnē lv100.prataspeles.lv, izvēloties attiecīgo pilsētu.
 
Spēles noteikumi paredz iespēju pieteikties ikvienam interesentam, kurš vēlas pārbaudīt savas zināšanas par Latvijai aktuālām tēmām, kā arī uzzināt daudz jauna par Latviju, turklāt laimēt dažādas balvas. Katrā pilsētā tiks noskaidrotas 5 zinošākās komandas, kuras tiksies novada finālā ar sava novada citām labākajām komandām, lai tālāk lielajā finālā noskaidrotu Simtgades kausa ieguvēju. Dalība ir bez maksas.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Dominique 01.12.2022 17:46
Likumīga aizdevuma iegūšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Klientiem, kuriem ir finansiālas problēmas un kuriem ir nepieciešams risinājums. Kredīta un nodrošinājuma jautājums ir tas, ka klienti vienmēr ir noraizējušies, meklējot aizdevumu no likumīga aizdevēja. Bet .. mēs esam padarījuši šo atšķirību kreditēšanas nozarē. Mēs varam noorganizēt aizdevumu no USD 5000 līdz EUR 500 000 000 USD līdz pat 2% apmērā. Lūdzam nekavējoties atbildēt uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com

Mūsu pakalpojumi ietver sekojošo:

Parādu konsolidācija

Otrā hipotēka

Biznesa aizdevumi

Personas aizdevumi

Starptautiskie aizdevumi

Aizdevums jebkuram veidam

Ģimenes aizdevums
mēs finansējam neliela apjoma aizdevuma sabiedrību, starpniekus, mazās finanšu iestādes, jo mums ir neierobežots kapitāls. Lai saņemtu sīkāku informāciju par aizdevuma saņemšanu, sazinieties ar mums, lūdzu, nekavējoties atbildiet uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"