46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Ar divām izrādēm šonedēļ Rēzeknē viesosies Liepājas teātris

Фото: rezekne.lv
Šajā nedēļas nogalē Latgales vēstniecībā GORS ar viesizrādēm ciemosies allaž gaidītais Liepājas teātris, 19. oktobrī piedāvājot izrādi bērniem “Dželsomīno Melu zemē”, bet 20. oktobrī kamerkomēdiju “Zilā istaba”, kas tiks izrādīta pirms tam iecerētās izrādes “Heda Gablere” vietā.
Latgales vēstniecība GORS Liepājas teātra viesizrādes Latgales reģiona iedzīvotājiem rīko jau ceturto gadu. Šī gada viesizrādēs pirmo reizi iekļauta izrāde bērniem, piedāvājot maziem un lieliem bērniem noskatīties “Dželsomīno Melu zemē”, kas tapusi pēc itāļu rakstnieka Džanni Rodāri darba motīviem. Izrāde vēsta par puisēnu Dželsomīno, kurš ir piedzimis ar brīnumainu balsi, un tas viņam sagādā ne mazums problēmu – tad, kad viņš dzied, plīst logu stikli, grūst ēkas un no galvām tiek aizpūstas parūkas. Dželsomīno dodas lielajā ceļojumā, jo tā agri vai vēlu notiek ar visiem pasaku varoņiem viņu pieaugšanas stāstos. Izrādes režisors Ģirts Šolis, galvenajās lomās Pēteris Lapiņš, Ilze Jura, Anda Albuže, Viktors Ellers, Gatis Maliks un citi.
 
Lai arī pirms tam bija iecerēts, ka šogad skatītāji Rēzeknē varēs noskatīties izrādi “Heda Gablere”, diemžēl aktrises veselības stāvokļa dēļ tas nebūs iespējams. Tā vietā tik izrādīta Deivida Heira kamerkomēdija “Zilā istaba” režisora Regnāra Vaivara iestudējumā. Izrādes pamatā ir stāsts par desmit pāriem desmit negaidītās situācijās. Lomās: Leons Leščinskis, Inese Kučinska, Gatis Maliks, Agnese Jēkabsone un Beatrise Eglinska. Izrāde nominēta 2017./2018. sezonas “Spēlmaņu nakts” balvai divās nominācijās: “Gada aktrise 2. plāna lomā” (Inese Kučinska) un “Gada gaismu un video mākslinieks” (Mārtiņš Feldmanis).
 
Biļetes uz abām izrādēm nopērkamas Latgales vēstniecības GORS un “Biļešu Paradīze” kasēs. Biļešu cena uz izrādi “Dželsomīno Melu zemē” no 10,00 līdz 15,00 €, uz izrādi “Zilā istaba” no 8,00 līdz 17,00 €. GORS Kultūras vēstnieku programmas dalībniekiem 10 % atlaide. Skatītājiem, kuri iegādājušies biļetes uz izrādi “Heda Gablere” saglabājas tās pašas vietas arī izrādē “Zilā istaba”. Uz “Heda Gablere” iegādātās biļetes līdz pasākuma dienai iespējams arī atdot atpakaļ, saņemot naudu par pirkumu. Plašāk: http://latgalesgors.lv.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Dominique 01.12.2022 17:29
Likumīga aizdevuma iegūšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Klientiem, kuriem ir finansiālas problēmas un kuriem ir nepieciešams risinājums. Kredīta un nodrošinājuma jautājums ir tas, ka klienti vienmēr ir noraizējušies, meklējot aizdevumu no likumīga aizdevēja. Bet .. mēs esam padarījuši šo atšķirību kreditēšanas nozarē. Mēs varam noorganizēt aizdevumu no USD 5000 līdz EUR 500 000 000 USD līdz pat 2% apmērā. Lūdzam nekavējoties atbildēt uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com

Mūsu pakalpojumi ietver sekojošo:

Parādu konsolidācija

Otrā hipotēka

Biznesa aizdevumi

Personas aizdevumi

Starptautiskie aizdevumi

Aizdevums jebkuram veidam

Ģimenes aizdevums
mēs finansējam neliela apjoma aizdevuma sabiedrību, starpniekus, mazās finanšu iestādes, jo mums ir neierobežots kapitāls. Lai saņemtu sīkāku informāciju par aizdevuma saņemšanu, sazinieties ar mums, lūdzu, nekavējoties atbildiet uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"