46.lv
Otrdiena, 2024. g. 16. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Alfs, Bernadeta, Mintauts/ Никита, Феодосия
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Atvērta SIA “ALAAS” vides mācību klase

Фото: rezekne.lv
Lai veicinātu  iedzīvotāju izpratni par videi draudzīgu dzīvesveidu, tai skaitā, atkritumu apsaimniekošanas tēmu, jau kopš 2015. gada SIA “ALAAS” izglīto sabiedrību, kā arī iesaista sabiedrību vides kvalitātes uzlabošanā ar dažādu kampaņu, akciju un konkursu palīdzību.
Lai vēl sekmīgāk varētu nodarboties ar skolēnu, jauniešu, pieaugušo izglītošanu, 23. oktobrī SIA “ALAAS” biroja telpās tika atklāta vides mācību klase. Visi interesenti varēs apgūt mūsdienās tik aktuālo tēmu par pareizu atkritumu šķirošanu.
 
Uz klases atklāšanu tika aicināti sadarbības partneri, Rēzeknes pilsētas un Rēzeknes novada pašvaldību speciālisti izglītības jomā. Tika piedāvāts ieskats interaktīvā nodarbībā, novadītas dažādas aktivitātes, prezentēta SIA “ALAAS” jaunā vides spēle “100 jautājumi par atkritumiem!”. SIA “ALAAS” pārstāvji prezentēja pasākumu plānu un nākotnes ieceres.
 
Jāpiemin, ka kopš 2017. gada SIA “ALAAS” īsteno licencētu interešu izglītības programmu vides izglītībā. Programmas mērķauditorija – ikviens bērns un jaunietis, kurš vēlas attīstīt savas spējas un prasmes vides izglītības jomā. Programmā ir ietvertas tēmas par mūsdienīgu atkritumu apsaimniekošanu, atkritumu šķirošanu, šķirošanas nozīme un ieguvumiem, pārstrādei izmantojamajiem atkritumiem, iepakojumu, zaļā dzīvesveida principiem, atkritumu samazināšanas māku.
 
Vides programmas nodarbības bez maksas tiek piedāvātas SIA “ALAAS” darbības reģiona izglītības iestādēm, iepriekš sazinoties par nodarbību laiku, vietu un tēmu izvēli ar “ALAAS” sabiedrisko attiecību speciālisti vides izglītības jautājumos E. Čepuli, t. 29168011.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"