46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Dermatoloģe: „Svarīgi ir piemeklēt īsāko un efektīvāko ārstēšanu”

Фото: rezekne.lv
Paaugstinot veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību reģionā, SIA „Rēzeknes slimnīca” darbu uzsāk sertificēta dermatoloģe, veneroloģe Viktorija Tihonoviča-Komkova.
Dr. Tihonoviča-Komkova ir rēzekniete, kas dermatologa, venerologa, kā arī skaistumkopšanas specialitāti apguvusi Rīgas Stradiņa universitātē. Lielu darba pieredzi jaunā speciāliste guvusi Rīgas 1.slimnīcas Dermatoloģijas un seksuāli transmisīvo slimību klīnikā. Savukārt neatsveramu ārzemju pieredzi guvusi Beļģijas un Itālijas dermatoloģijas klīnikās, kam apliecinājums ir starptautiski atzīts diploms dermatoskopijā.
 
Kā atzīst dr.Tihonoviča-Komkova, dermatologa uzdevums ir atrast optimālus risinājumus ādas problēmu ārstēšanai, kā arī ādas atjaunošanai un kopšanai: „Labs dermatologs ir ārsts, kas spēj piemeklēt labāko ārstēšanas līdzekli savam pacientam – īsāko, efektīvāko un drošāko.”
 
Rēzeknes slimnīcā jaunā speciāliste veic  dermatoloģisko un veneroloģisko slimību diagnostiku un ārstēšanu pieaugušiem un bērniem, ādas pigmentēto un nepigmentēto veidojumu diagnostiku ar optiskā dermatoskopa palīdzību, ādas “punch” biopsijas analīzi, kriomasāžu un labdabīgu ādas veidojumu likvidēšanu ar kriodestrukcijas metodi. „Tāpat ļoti ceru ieviest Rēzeknes slimnīcā fototerapijas metodi, kas atvieglos hronisko ādas slimnieku terapiju Latgales reģionā,” apņēmības pilna attīstīt reģionā dermatoloģiskos pakalpojumu klāstu ir dr. Tihonoviča-Komkova.
 
Pierakstīties uz konsultāciju pie dermatoloģes, veneroloģes dr. Tihonovičas-Komkovas var pa tālruni 68805050 vai rakstot e-pastu: slimnica@rezekne.lv.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"