46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes novada Ilzeskalna pasta nodaļa sāk darbu jaunās telpās – tuvāk un ērtāk klientiem

Фото: publicitātes foto
No 2018.gada 17.decembra Rēzeknes novada Ilzeskalna pagasta Ilzeskalna pasta nodaļa sāk darbu jaunās telpās – no šā datuma pasta pakalpojumi Ilzeskalnā būs pieejami Centra ielā 1, pagasta pārvaldes ēkā. Jaunās telpas atrodas ciema centrā un būs klientiem ērtāk sasniedzamas. Pārceļoties uz jaunām telpām, nodaļā būs atjaunināts piedāvājamo preču sortiments un izveidoti atvērtā tipa tirdzniecības stendi, kas apmeklētājiem ļaus uzskatāmi iepazīties ar aktuālajiem drukātās preses izdevumiem. Ilzeskalna pasta nodaļas darbalaiks netiks mainīts.
Ilzeskalna pasta nodaļas jaunās telpas pagasta pārvaldes būs komfortablākas kā klientiem, tā darbiniekiem, nodrošinot vidi, kas pieejama arī jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem un apmeklētājiem ar kustību traucējumiem. Turklāt nodaļa jaunajā adresē būs ērti sasniedzama ar autotransportu arī no tālākas apkaimes, jo blakus ēkai, kurā atrodas nodaļa, ir plašs stāvlaukums.
 
Lai klientiem varētu izvēlēties sev interesējošo preses izdevumu, jaunajā nodaļā ar tiem būs iespējams iepazīties atvērtā tipa stendos. Tāpat tiks mainīts un atbilstoši klientu vēlmēm modernizēts arī nodaļā pieejamo preču piedāvājums.
 
Ilzeskalna pasta nodaļas darbalaiks saglabāsies nemainīgs: pirmdienās–piektdienās no plkst.8 līdz 11 un no plkst.11.30 līdz 13.10. 
 
Latvijas Pasts pēdējos divos gados aktīvi īsteno klientu ērtību un vides uzlabošanas projektus dažādās pasta nodaļās visā Latvijā.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"