46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

RTA studenti iepazīst SIA „Rēzeknes gaļas kombināts”

Фото: rta.lv
11.decembrī Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) studenti, kuri apgūst studiju programmu „Ražošanas loģistika” (programmas direktore Lienīte Litavniece) un „Pārtikas produktu pārstrāde” (programmas direktore Inese Silicka) apmeklēja SIA „Rēzeknes gaļas kombināts”.
Ekskursijas laikā studentiem bija iespēja klātienē redzēt ražošanas procesu, gaļas sadales cehu, produkcijas fasēšanas līnijas. Tiekoties ar uzņēmuma galveno tehnoloģi studenti varēja vairāk uzzināt par ražošanas procesu, uzdot sev interesējošus jautājumus un novērtē darba specifiku. Tikšanās laikā SIA „Rēzeknes gaļas kombināts” pārstāvji akcentēja, ka strādājot šādu darbu allaž ir jārēķinās, ka darba vide būs mainīgā temperatūrā, taču tas ir amats, kurš ir radošs process, ar lieliskām iespējām, izaicinājumiem. 
 
Tirdzniecības pārstāve Vilma Gudriniece norādīja, ka sadarbība ar Rēzeknes izglītības iestādēm ir cieša. „Mēs gaidām studentus praksē, lai topošie speciālisti praktizētu skolā gūtās teorētiskās zināšanas un smeltos jaunas iemaņas gaļas pārstrādes uzņēmumā. Esam atvērti tālākai sadarbībai un priecāsimies, ja akadēmijas absolventi nākotnē kļūs par mūsu komandas biedriem,” piebilda V. Gudriniece. 
 
RTA studenti izrādīja interesi, uzdeva jautājumus gan par produktu uzglabāšanu, piegādātājiem, tirdzniecības vietām.
 
Jāpiebilst, ka Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas un  SIA „Rēzeknes gaļas kombināts” sadarbība ir cieša – studenti uzņēmumu izvēlas kā prakses vietu, savukārt SIA „Rēzeknes gaļas kombināts” pārstāvji piedalās RTA studiju programmu akreditācijas komisijās, vērtē studentu darbus prakses aizstāvēšanās, kā arī regulāri atbalsta RTA pasākumu „Zinātnieku nakts”. 
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"