46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Nenokavē iespēju pieteikties “Ēnu dienai”

Фото: rezekne.lv
Pieteikšanās ikgadējai karjeras izglītības programmai “Ēnu diena”, kas norisināsies 13. februārī, sadalīta trijos posmos, no kuriem jau divi noslēgušies, savukārt trešais ilgs no 31. janvāra līdz 3. februārim.
Rēzeknes pilsētas dome šogad piedāvā 11 vakances, savukārt Rēzeknes pilsētā kopumā “ēnot” iespējams vairāk nekā 70 profesiju pārstāvjus. Pieteikties kādai pašvaldības piedāvātajām vakancēm var lapā www.enudiena.lv, sameklējot Rēzeknes pilsētas domes profilu (https://enudiena.lv/apskatit/enu-devejs/661) un izvēloties interesējošo amatu. Ēnu skaits ir ierobežots, tāpēc vērā tiks ņemta ēnotāja iesniegtā motivācija.
 
Rēzeknes pilsētas domē šogad ēnas gatavi uzņemt domes priekšsēdētājs, priekšsēdētāja vietnieki, Administratīvās inspekcijas inspektors, Juridiskās nodaļas vadītāja, Attīstības pārvaldes vadītājs, Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs, Izglītības pārvaldes vadītājs, Tūrisma attīstības centra vadītāja, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra “Zeimuļs” vadītāja, pašvaldības aģentūras “Rēzeknes kultūras un tūrisma centrs” direktore un pārvaldes “Sociālais dienests” vadītājs.
 
Ēnu dienas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavotos darba tirgum.
 
Šī ir programma, kas jau daudzus gadus sekmīgi iekļauj izglītības procesā karjeras jautājumus, rosinot jauniešus plānot savu nākotni jau skolas laikā. Veidojot sadarbību starp skolu, sabiedrību un darba vidi, Ēnu diena sekmē jauniešu integrāciju sabiedrībā un darba tirgū nākotnē.
 
Ar papildus informāciju par pasākuma norisi un pieteikšanās nosacījumiem var iepazīties mājas lapā www.enudiena.lv vai arī zvanot uz Rēzeknes pilsētas domi uz tālruni 646 07616.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"