46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Par Rēzeknes slimnīcā aktuālāko – rslimnica.lv

Фото: publicitātes foto

Jaunās tehnoloģijas ikdienas dzīvē kļuvušas par normu un mainās ik brīdi un, lai paaugstinātu pacientu informētību par Rēzeknes slimnīcas darbu un tās sniegtajām iespējām un pakalpojumiem, izveidota mājaslapa www.rslimnica.lv.

Rēzeknes slimnīcas mājaslapas galvenais uzdevums ir nodrošināt iespēju iedzīvotājiem ātri un ērti atrast nepieciešamo informāciju par uzņēmumu, par pieejamajiem pakalpojumiem, speciālistiem un viņu darba laikiem, kontaktinformāciju un nepieciešamajiem dokumentiem, pieraksta un atteikuma iespējām.

Strādājot pie jaunās mājaslapas izveides, tika izpētīta pasaules pieredze un pārņemta labā prakse, lai lietotājs pēc iespējas ātrāk un pēc iespējas dažādākos veidos atrastu sev nepieciešamo informāciju, samazinot mājaslapā pavadīto laiku. Tāpēc lapā nav iekļauti video apraksti, baneru vietas un fotogrāfiju arhīvs, kas padara lapu smagnēju, lēnu un lietošanai mazāk ērtu.

Mājaslapas www.rslimnica.lv  lietotāji un viņu paradumi ir dažādi, tādēļ liels uzsvars tiek likts uz lapas pieejamību:

  • koncentrēta un viegli uztverama informācija,
  • tēmu blokos sagrupēts saturs,
  • lapa piemērota mobilajām ierīcēm – saturs pielāgojas ekrāna izmēriem,
  • informācija bez uzmanību novērsošiem elementiem,
  • pārskatāms pakalpojumu, nodaļu, speciālistu saraksts.

Detalizēta informācija ir pieejama ikkatrā no mājaslapas sadaļām, piemēram sadaļā „Pakalpojumi”  pieejama visaptveroša informācija par visiem slimnīcā pieejamajiem ambulatoriem un stacionāriem pakalpojumiem. Tāpat minētajā sadaļā ir atrodamas arī norādes, kā pieteikties pakalpojuma saņemšanai un kur to saņemt, kā sagatavoties un kā tiek veikts pakalpojums, un arī to, kādas ir pakalpojuma izmaksas.

Tāpat der atcerēties, ka, lai arī ātrākais veids, kā uzzināt sev aktuālāko informāciju par Rēzeknes slimnīcā pieejamajiem pakalpojumiem un tiem pieteikties ir zvanot pa Zvanu centra tālruni 68805050, ir iespēja pakalpojumam pieteikties arī elektroniski. Mājaslapā ir izveidota iespēja pieteikties pakalpojumam aizpildot tiešsaistes pieteikuma formu, kurā jānorāda sava kontaktinformācija un vēlamais pakalpojums. Pēc pieteikuma nosūtīšanas ar jums sazināsies Zvanu centra darbinieces, lai pabeigtu reģistrāciju un vienotos par jums ērtāko pakalpojuma saņemšanas laiku. Savukārt sadaļā „Pateicības, sūdzības, ierosinājumi” iespējams izteikt pateicības, ierosinājumus vai ziņot par radušos problēmu.

Ņemot vērā, ka slimnīcas apmeklētāju vidū ir ne tikai Rēzeknes iedzīvotāji, bet arī tālāki pilsētas viesi, ikkatra apmeklētāja ērtībai mājaslapā izveidots pārskatāms slimnīcas teritorijas un stacionāra ēkas stāvu plāns, kas ļauj labāk orientēties slimnīcas teritorijā. Savukārt detalizēts slimnīcas Ambulatorās daļas (poliklīnikas) stāvu plāns tiks izstrādāts pēc ēkas rekonstrukcijas darbu pabeigšanas.

Aicinām iedzīvotājus iesniegt ieteikumus par nepieciešamiem uzlabojumiem, lai jaunā mājaslapa būtu pēc iespējas noderīgāka ikvienam tās lietotājam. Ierosinājumi tiks ņemti vērā, pilnveidojot lapas funkcionalitāti un saturu.

www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
HA-HA 17.03.2019 21:51
"Ņemot vērā, ka slimnīcas apmeklētāju vidū ir ne tikai Rēzeknes iedzīvotāji, bet arī tālāki pilsētas viesi,""- kā to saprast??? Tālāki pilsētas viesi noteikti sajūsmināsies par dažu Rēzeknes slimnīcas aktieru (dakteru) sasniegumiem pacientu (ne)ārstēšanā! Kas ir pētījis pasaules pieredzi mājaslapu izveidē- vai valdes priekšsēdētājas ģimene ārzemju atpūtas braucienos?
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"