46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Kārsavas novada Goda pilsonis Viktorijs Krišāns

Фото: karsava.lv
Latvijas dzimšanas diena ir ieguvusi jaunu un skaistu tradīciju – godināt Kārsavas novada pilsoņus, kuri ar savu darbu, attieksmi un personību ir ieguvuši augstu cieņu no līdzcilvēkiem, informē Kārsavas novada sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Krivmane.
Šogad Goda pilsoņa titulam tika izvirzītas piecas Kārsavas novada personības. Pasniedzējs Jānis Barkāns tika izvirzīts, pateicoties viņa ieguldījumam informāciju tehnoloģiju ieviešanā Kārsavas novadā, jaunatnes izglītošanā un Kārsavas novada teritoriālās plānošanas uzsākšanā. Salnaviete Veronikas Zelčas kandidatūra tika izvirzīta pateicoties viņas mūža ieguldījumam kultūras saglabāšanā un izaugsmē dzimtajā Latgales pusē. No Mērdzenes pagasta tika izvirzīti divi kandidāti - inovatīvo lauksaimniecības ideju ieviesējs Jānis Lipskis, zemnieku saimniecības “Lielozoli” īpašnieks un sieviešu kora “Austra” diriģente Ināra Dovgiallo. 

Par Kārsavas novada Goda pilsoni 2015. gadā kļūst ilggadējais pedagogs Viktorijs Krišāns - jauniešu autoritāte un uzticams draugs, kurš māca mīlestību pret darbu un mērķtiecīgu cīņu par savu mērķi. Audzēkņi par skolotāju saka: “Stingrs, godīgs, iemāca disciplīnu, prasīgs, ar skaļu balsi, atklāj un palīdz attīstīt talantus, mudina sasniegt izvirzītos mērķus un apveltīts ar labu humora izjūtu.”
 
Katrs Kārsavas novada Goda pilsoņa kandidāts un apbalvojuma ieguvējs savās ikdienas gaitās ir rūpējies un audzējis savu “mazo pasauli”, izkopjot savu arodu, daloties ar savām zināšanām, iedvesmojot citus un dzīvojot ar dziļu atbildību par savu valsti Latviju. Mūsu spēks ir šo sakņu un dzinumu stiprumā.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"