46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknē norisināsies bezmaksas konsultācijas par urīna nesaturēšanu

Фото: publicitātes foto
Ikviens iedzīvotājs, kurš cieš no urīna nesaturēšanas, ir aicināts pieteikties speciālistu kompleksajām bezmaksas konsultācijām. Tās 28. jūlijā norisināsies Rēzeknē un tiek organizētas sociālās iniciatīvas “Bez raizēm” ietvaros.
Konsultācijām jāpiesakās, zvanot pa tālruņa numuru 20054758 katru darba dienu laikā no 13.00 līdz 16.00, izņemot ceturtdienas. Vietu skaits ir ierobežots.
 
“Urīna nesaturēšana Latvijas sabiedrībā arvien ir ļoti sensitīvs jautājums, ko cilvēki diemžēl izvairās apspriest, no kā kaunas un saistībā ar ko nereti pat izvairās meklēt palīdzību pie speciālista. Tā rezultātā bieži vien tiek izmantotas īslaicīgas problēmu risināšanas metodes, kas palīdz cīnīties ar sekām, taču nepalīdz risināt pašu problēmas “sakni”. Tai pašā laikā, apmeklējot zinošu speciālistu un izstāstot par savu problēmu, iespējams rast risinājumu, kas ir efektīvs ilglaicīgi un palīdz problēmu novērst pavisam vai vismaz uz vairākiem gadiem,” teic uroloģe Inese Celmiņa.
 
Sociālās iniciatīvas “Bez raizēm” mērķis ir izglītot Latvijas iedzīvotājus par urīna nesaturēšanas problemātiku, mazināt sabiedrībā valdošos aizspriedumus, kā arī aicināt laikus vērsties pēc palīdzības pie speciālista, lai saņemtu atbilstošu ārstēšanu un uzlabotu dzīves kvalitāti.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Agnese 13.07.2018 14:27
Vai datums 28.07.pareizs? Ir cita ziņa, ka bezmaksas konsultācijas Rēzeknes slimnīcā notiks 20., 21. jūlijā.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"