46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

ESN Rēzekne biedri un RTA ārzemju studenti apmeklēja bērnu sociālo pakalpojumu centru

Фото: rta.lv
Šī gada decembrī sekcijas ESN Rēzekne biedri kopā ar Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) ārzemju studentiem apmeklēja Rēzeknes pilsētas bērnu sociālo pakalpojumu centru. Apmeklējuma mērķis bija iepazīties ar centra iemītniekiem, dāvāt viņiem labu garastāvokli un Ziemassvētku sajūtu, kā arī jauki un sirsnīgi pavadīt kopā laiku. Jāmin, ka daudziem ārzemju studentiem šis pasākums bija īpašs, jo viņu dzimtajā pusē Ziemassvētki netiek svinēti.
Bērniem tika piedāvāts piedalīties radošajās darbnīcās, kur viņi varēja izstrādāt dažādus interesantus rokdarbus. ESN Rēzekne biedrs Guntis Kairovs norāda, ka “Viesošanās laikā mēs komunicējām, jokojām, smējāmies un kopīgi ar šiem sirsnīgajiem bērniem uzņēmām fotogrāfijas. Abpusēji daloties ar pozitīvām emocijām laiks paskrēja vēja spārniem. Mums ir patiess prieks, ka esam ieguvuši jaunus draugus.”
 
Sākumā bērni bija nedaudz kautrīgi un atturīgi, tomēr pēc neilga laika viņi vairs nebaidījās un visi jutās patiesi laimīgi. ESN Rēzekne biedri un RTA ārzemju studenti  ir ļoti pateicīgi, ka viņiem bija dāvāta iespēja pavadīt laiku kopā ar šiem jaukajiem un sirsnīgajiem bērniem. Jaunieši cer, ka tuvākajā laikā   varēs vizīti atkārtot.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"