46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Sāc jauno gadu, skrienot Latvijas simtgadei!

Фото: no SK "Magnen" arhīva
Uzsākot jauno gadu, katram no mums ir kāda apņemšanās. Lai Jaunais 2018. gads būtu veselīgs, kustīgs un jaunu izaicinājumu bagāts, sporta klubs “Magnen” aicina 1. janvārī pievienoties skrējējiem, kuri, kopā veicot vismaz 100 km, šo skrējienu veltīs Latvijas Simtgadei.
Kā saka sporta kluba “Magnen” pārstāvji, “kustība var aizvietot gandrīz visas zāles, taču  nekādas zāles nav spējīgas aizvietot kustību. Skriesim pa visiem Rēzeknes novada ceļiem, kuri ved uz Rēzeknes pilsētu. Izturīgākie skrējēji skrien 20 km un pārējie pievienojas klāt, lai visi kopā ieskrietu Festivāla parkā pie centrālās egles plkst. 14.30.”
 
2017. gads sporta kluba “Magnen” biedriem ir bijis pietiekami aktīvs. Skrējēji gada laikā piedalījās vairākos skrējienos Latvijas pilsētās un ārpus mūsu valsts robežām, veicot vairākus desmitus kilometru garas distances. Daži ir veikuši viena skrējiena laikā vairāk kā 100 km, daži sacensībās pavadījuši 24 stundas.
 
Par skrējēju 1. janvāra aktivitātēm un vēlmi pievienoties zvaniet Edgaram Kļaviņam pa t. 29473484 vai sūtot informāciju uz e-pastu: skmagnen@inbox.lv.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"