46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Aicinām uzņēmējus pieteikties dalībai “Uzņēmēju dienās Latgalē 2018”

Фото: rezekne.lv
Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbībā ar Latgales Plānošanas reģionu un Rēzeknes pilsētas domi aicina pieteikties uzņēmējus dalībai “Uzņēmēju dienās Latgalē 2018”, kas notiks 21. un 22. septembrī Latgales vēstniecībā GORS.
„Uzņēmēju dienas Latgalē” ir kļuvušas par ik rudeni gaidītu tradīciju, kas norisināsies jau ceturto reizi, pastāvīgi paplašinoties un kļūstot saturiski bagātākas. Šogad, ievērojot reģionālo norises principu starp Daugavpili un Rēzekni, pasākums otro reizi pulcēs uzņēmējus un apmeklētājus Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS, kas ir īpaša pasākuma norises vieta ar tikai tai piemītošu neatkārtojamu atmosfēru. “Uzņēmēju dienu Latgalē” programmā plānota izstāde, biznesa forums un kultūras programma.
 
Izstādē uzņēmējiem būs iespēja iepazīstināt apmeklētājus ar saviem jaunākajiem ražojumiem un pakalpojumiem. Tāpat tālāk attīstīsim pagājušajā gadā Daugavpilī iesākto tēmu par dalībniekiem kā darba devējiem Latgales reģionā. Šī ir iespēja uzrunāt gan šī brīža darba meklētājus, gan skolēnus un studentus – topošos darbiniekus, kam svarīgi uzzināt par profesionālajām zināšanām un prasmēm, kādas uzņēmēji sagaida un novērtē. Īpaši aicinām pieteikties dalībai uzņēmumus, kuriem ir brīvās vakances un pastāvīgi nodarbinātās amatu kategorijas.
 
“Iepriekš uzņēmēju dienas organizējām tikai pilsētas mērogā, taču jau otro gadu Rēzeknē būs iespēja vienuviet apkopot un prezentēt veiksmīgus uzņēmējdarbības piemērus no visa Latgales reģiona, kas ir svarīgi vietējiem uzņēmumiem,” pasākuma nozīmīgumu komentē Aleksandrs Bartaševičs.
 
Biznesa foruma laikā būs iespēja diskutēt un iegūt noderīgu informāciju par tādiem uzņēmējiem aktuālajiem jautājumiem kā darbaspēka trūkuma problēmas Latgales reģionā, veicamajiem ilgtermiņa risinājumiem izglītības jomā, lai nodrošinātu nepieciešamo speciālistu daudzumu, darbaspēku nodokļi un pašvaldību ieinteresētība uzņēmējdarbības attīstīšanā to pārraudzībā esošajās teritorijās. Tāpat pasākuma laikā uzņēmējus aicinām izmantot tīklošanās iespēju, tiekoties ar citiem reģiona uzņēmējiem, valsts un pašvaldību amatpersonām.
 
Pasākuma apmeklētājus priecēs Latgales novadu stendi ar katram novadam raksturīgajiem produktiem, pakalpojumiem un tūrisma informāciju. Tūrismam izstādē būs veltīta atsevišķa tematiskā sadaļa, lai popularizētu tepat Latgalē un citur Latvijā apskatāmo. Pie halles būs iespēja baudīt un iegādāties Latgalei raksturīgos gardumus mājražotāju un amatnieku gadatirgū.
 
Aicinām uzņēmējus pieteikties dalībai “Uzņēmēju dienās Latgalē 2018”, rakstot uz e-pastu ilze.brice@chamber.lv vai zvanot pa tālruni 29141693.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
bur 30.05.2018 10:27
Latgales labākais uzņēmējs ir ŠĶESTERS.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"