46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

VIDEO: Apbalvoti pasākuma “Veiksminieks 2018” laureāti

Фото: LRTV video fragments
Trešdien, 23. maijā svinīgajā pasākumā “Veiksminieks 2018” ar Rēzeknes pilsētas domes Pateicības rakstiem un naudas balvām par ieguldīto darbu un rezultātiem tika apbalvoti 23 Rēzeknes pilsētas vispārizglītojošo skolu 7.–12. klašu skolēni un 19 viņu skolotāji. Pārstāvot Rēzekni Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas (LR IZM) organizētajos vai atbalstītajos valsts līmeņa pasākumos, mūsu pilsētas skolēni šajā mācību gadā sasniedza lieliskus rezultātus un ieguva 17 uzvaras olimpiādēs. Tāpat arī tika iegūtas trīs godalgotas vietas LR IZM novada vācu valodas olimpiādē un četras godalgotās vietas Latvijas 42. skolēnu zinātniskās pētniecības darbu konferencē.


Valsts olimpiāžu godalgoto vietu ieguvēji:
 
  • 1. vieta: Austris Mazurs (5. vidusskola, bioloģija, ped. Ingrīda Riņķeviča), Dins Mironovs (Valsts 1. ģimnāzija, krievu valoda kā svešvaloda, ped. Janīna Miņina);
  • 2. vieta: Austris Mazurs (5. vidusskola, ķīmija, ped. Inese Reksne);
  • 3. vieta: Marta Kudiņa (Katoļu vidusskola, bioloģija, ped. Vija Armuška), Lauma Skarbinīka un Justīne Puriņa (Valsts 1. ģimnāzija, bioloģija, ped. Rita Kļaviņa), Sabīne Vovere (Valsts 1. ģimnāzija, ķīmija, ped. Sandra Zeltiņa), Ēriks Kasparenoks (5. vidusskola, ģeogrāfija, ped. Olga Mičule), Linards Solovjevs (Valsts 1. ģimnāzija, angļu val., ped. Inessa Špeļkova), Linda Klešnika (5. vidusskola, krievu valoda kā svešvaloda, ped. Irēna Kolmikova), Liāna Runča (Valsts Poļu ģimnāzija, filozofija, ped. Ineta Melne);
  • Zelta diploms: Ieva Leiduma (5. vidusskola, mūzika, ped. Iveta Kepule);
  • Goda raksti: Renāts Vasiļjevs (Valsts 1. ģimnāzija, ķīmija, ped. Sandra Zeltiņa), Jānis Tjarve (Valsts Poļu ģimnāzija, vēsture, ped. Sandra Taranda), Kristaps Adamovičs un Aivars Mosāns (Valsts 1. ģimnāzija, mājturība un tehnoloģijas, ped. Osvalds Batņa), Anna Kazmerika (Valsts Poļu ģimnāzija, mājturība un tehnoloģijas, ped. Ineta Melne).
Reģionālo olimpiāžu godalgoto vietu ieguvēji:
 
  • 2. vieta: Huberts Zimackis (Valsts 1. ģimnāzija, vācu valoda, ped. Ginta Lubgāne);
  • Goda raksti: Sandris Bulduris un Alīna Eglīte (5. vidusskola, vācu valoda, ped. Inese Mošenoka).
Latvijas skolēnu 42. zinātniskās pētniecības darbu konferences godalgoto vietu ieguvēji:
 
  • II pakāpe: Lāsma Mežale (Valsts 1. ģimnāzija, latviešu valodniecība, ped. Irēna Prikule);
  • III pakāpe: Reinis Grudinskis (Valsts 1. ģimnāzija, vēsture un kultūrvēsturiskais mantojums, ped. Ārija Melne), Ieva Mangulsone (Valsts 1. ģimnāzija, socioloģija, ped. Anita Deksne), Egija Vēvere (Valsts 1. ģimnāzija, pedagoģija, ped. Vita Seņkāne).
Valsts izglītības satura centra organizētās valsts olimpiādēs, atklātajās valsts olimpiādēs, kuras atbalsta Izglītības pārvalde, kā arī par augstiem rezultātiem Latvijas skolēnu 42. zinātniskās pētniecības darbu konferencē. Par 1. vietu piešķīra 200 eiro, par 2. vietu – 165 eiro, par 3. vietu – 135 eiro, par Goda rakstu – 100 eiro, par Zelta diplomu – 100 eiro. Reģionālajās olimpiādēs: par 1. vietu – 60 eiro, par 2. vietu – 50 eiro, par 3. vietu – 40 eiro, par Goda rakstu – 30 eiro. Attiecīgi arī pedagogi, kuru audzēkņi demonstrēja lieliskus rezultātus valsts olimpiādēs, tiks apbalvoti ar prēmiju 150 eiro apmērā, par sasniegumiem reģionālajās olimpiādēs – 50 eiro.
 
Sveicam skolotājus, skolēnus un viņu vecākus ar lieliskajiem sasniegumiem, novēlot veiksmi un izturību arī turpmākajos pārbaudījumos!
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"