46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Augustā mikrorajona Rēzekne-1 iedzīvotāji sāks saņemt “Rēzeknes Ūdens” pakalpojumus

Фото: publicitātes foto
Pamatojoties uz Rēzeknes pilsētas domes un VAS “Latvijas dzelzceļš” noslēgto vienošanos par mikrorajona Rēzekne I ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu pārņemšanu pilsētas īpašumā (līdz šim ūdensapgādes pakalpojumus sniedza SIA “Ūdensnesējs serviss”), SIA “Rēzeknes Ūdens” paziņo, ka, sākot arī 2018. gada 1. augustu, mikrorajona Rēzekne I iedzīvotājiem, kuriem ir uzstādīti ūdensskaitītāji, maksa par ūdensapgādes un notekūdeņu kubikmetru būs 1,94 eiro (tajā skaitā PVN), informē Sandra Jonikāne, SIA “Rēzeknes Ūdens” sabiedrisko attiecību konsultante.
SIA “Rēzeknes Ūdens” tarifu 1,94 eiro par kubikmetru Sabiedrisko pakalpojumu regulators apstiprināja 2016. gadā, līdz ar to arī šī mikrorajona iedzīvotājiem tiks piemērots uzņēmumam spēkā esošais tarifs.
 
Par jūliju mikrorajona Rēzekne I iedzīvotāji varēs norēķināties pēc iepriekšējām cenām, taču, sākot ar 1. augustu, par vienu kubikmetru patērētā ūdens būs jāmaksā 1,94 eiro.
 
SIA “Rēzeknes Ūdens” aicina jūlijā (mēneša laikā) noslēgt līgumus ar uzņēmumu par pakalpojumu sniegšanu. Tiem klientiem, kuri jau maksā par kanalizāciju, tiks veiktas izmaiņas līgumos. Lai veiktu izmaiņas līgumos vai parakstītu jaunus, iedzīvotājiem un juridiskajām personām jāierodas SIA “Rēzeknes Ūdens” Abonentu apkalpošanas dienestā darba dienās no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 17.00. Tālruņi uzziņām: 64622171, 29355799, 20222868, e-pasts jautājumiem – rezudens.abonenti@inbox.lv
 
Par jūliju mikrorajona Rēzekne I iedzīvotājiem maksājums jāveic augustā, kā līdz šim – SIA “Ūdensnesējs serviss”. Augusta sākumā jāpaziņo skaitītāju rādītāji SIA “Rēzeknes Ūdens”. Līdz 10. septembrim maksājumi par patērēto ūdeni augustā jāveic jau SIA “Rēzeknes Ūdens” bankās vai internetbankā, uzņēmuma Abonentu apkalpošanas dienestā iespējams veikt maksājumus ar bankas karti.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"