46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Mikrorajona Rēzekne I iedzīvotāju ievērībai!

Фото: publicitātes foto
Sakarā ar dzeramā ūdens pakalpojumu sniedzēja maiņu Rēzekne I mikrorajonā, kas notiks šī gada 1. augustā, SIA “Rēzeknes Ūdens” darbinieki no 30. augusta līdz 3. augustam (ieskaitot) pārbaudīs un fiksēs esošos ūdens skaitītāju rādītājus šī mikrorajona iedzīvotājiem. Skaitītāju rādītāju pārbaudē notiks līdz pat 20.00 vakarā.
Ja gadījumā kādam no šī rajona iedzīvotājiem ir ieplānoti citi darbi, lūgums godprātīgi paziņot skaitītāju radītājus SIA “Rēzeknes Ūdens” Abonentu apkalpošanas dienestam pa tālruņiem: 64622171, 29355799, 20222868 vai rakstot uz e-pastu: rezudens.abonenti@inbox.lv. Paziņojot skaitītāju rādījumus elektroniski, noteikti jānorāda abonenta vārds, uzvārds, ADRESE, datums, kad fiksēti skaitītāju/skaitītāja rādījumi, kā arī abonenta numurs (ja jau ir noslēgts līgums par kanalizāciju).
 
Dodoties noslēgt JAUNU LĪGUMU, noteikti līdzi jābūt ZEMESGRĀMATAI, kas apstiprina īpašuma tiesības.
 
Maksājumi iepriekšējam dzeramā ūdens pakalpojumu sniedzējam – “Ūdensnesējs serviss SIA” jānomaksā līdz 10. augustam.
 
Jau 1. augustā Rēzekne I mikrorajona iedzīvotājiem tiks aprēķināta maksa par pakalpojumiem saskaņā ar SIA “Rēzeknes Ūdens” spēkā esošajiem tarifiem. SIA “Rēzeknes Ūdens” par pakalpojumiem jānorēķinās līdz nākamā mēneša 10. datumam!
 
Atgādinām, ka tiem abonentiem, kuriem ir uzstādīti skaitītāji, par vienu kubikmetru būs jāmaksā EUR 1,94. Savukārt tiem iedzīvotājiem, kuriem nav uzstādīti ūdensskaitītāji, maksa ir diferencēta atkarībā no dzīvokļa labiekārtotības pakāpes. Precīzāka informācija par apstiprinātajiem tarifiem pieejama uzņēmuma mājaslapā: www.rezeknesudens.lv.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"