46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Slimnīcā iegādāts jauns LOR aprīkojums

Фото: rezekne.lv
Apgūstot Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) finansējumu, kas paredzēts veselības aprūpes infrastruktūras attīstībai, SIA „Rēzeknes slimnīca” iegādājusies modernu ambulatoro otorinolaringoloģijas (LOR) aprīkojumu.
Rēzeknes slimnīcā LOR saslimšanu diagnostika un ārstēšana tiek veikta pēc augstākajiem un modernākajiem standartiem gan aprīkojuma, gan metožu ziņā, jo tiek izmantotas jaunākās paaudzes medicīniskās iekārtas un ierīces. Jaunais aprīkojums ievērojami paaugstina slimnīcas sniegto pakalpojumu kvalitāti un dažādu ausu, kakla un deguna saslimšanu agrīnu diagnostiku, kas ļauj slimību atklāt ievērojami laicīgāk un manipulācijas un operācijas veikt tā, lai pacientam pēc tam būtu mazāks diskomforts un arī īsāks atveseļošanās periods. Īpaši jāuzsver mūsdienīgā fibrolaringoskopa iegāde, kas nodrošina plašāku un galvenais gan pacientam, gan ārstam ērtāku balsenes, rīkles, deguna dobuma un aizdegunes izmeklēšanu, efektīvāku un savlaicīgāku saslimšanu t.s. arī onkoloģisko saslimšanu, atklāšanu un ārstēšanu. Šādas tehnoloģijas neaizvieto ārstu, bet gan palīdz noteikt precīzāku diagnozi un veikt manipulācijas, kā rezultātā tiek samazināts izmeklējumu laiks, vienlaicīgi palielinot izmeklējuma apjomu un kvalitāti.
 
Jaunā LOR aprīkojums ne tikai uzlabo slimnīcas infrastruktūru, bet arī nodrošina jaunāko medicīnas tehnoloģiju ienākšanu reģionā, tādējādi pilnveidojot ārstniecības un diagnosticēšanas iespējas mūsu pacientiem.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-2/2)
jo 09.08.2018 23:32
Aprīkojums Zeltiņas draudzenei un ģimenes Lor,lai nevajag braukāt uz Rīgu!Kam būs atļauts strādāt ar šo aparatūru-protams, Driķei, jo citi LOR nemaz netiek pielaisti pie šī aprīkojuma...
labs 11.08.2018 15:22
LOR tāpat zinās, ko darīt, pārējiem-nepalīdzēs nekāds aprīkojums.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"