46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

13.vasaras sporta spēles volejbolā “Kinder Volly fest”

Фото: publicitātes foto
Ar mērķi iesaistīt bērnus, jauniešus, kā arī volejbola aktīvistus brīvdabas volejbola sacensībās vasaras sezonā, popularizējot aktīvu un veselīgu dzīves veidu un nodrošināt sacensības brīvdabas volejbolā vasaras periodā bērniem, pusaudžiem un jauniešiem, volejbola aktīvistiem, Latvijas Volejbola federācija šajā vasarā organizēja 13. vasaras sporta spēles volejbolā “Kinder Volly fest”. Sacensības norisinājās četros posmā, komandas varēja piedalīties jebkuru posmu spēlēs, bet, lai piedalītos finālposmā bija jāpiedalās vismaz divu posmu spēlēs.
Rēzeknes BJSS volejbolistes treneru Arņa Žogota un Oļega Žukova vadībā sekmīgi kvalificējās finālposma spēlēm, kas norisinājās 19. augustā Daugavas stadionā Rīgā. Vasaras sporta spēlēs komandā spēlē četras dalībnieces (plus viena rezerviste).
 
Komandas “Rēzekne 03” meitenes Elīna Mičule, Amanda Lucijanova, Laura Lucatnika, Anna Tripane un Viktorija Žukova  “U-15” vecuma grupas sacensībās izcīnīja godalgoto trešo vietu, priekšā palaižot tikai Rīgas Volejbola skolas komandas “Jautrās cepurītes” un “Vasaras cepurītes”.
 
Komanda “Rēzekne 02” Vasaras sporta spēļu finālsacensībās “U-17” vecuma grupā izcīnīja 14. vietu.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"