46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 25. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Bārbala, Līksma/ Зиновий, Давид, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Atklās Komunālās ielas pārbūvēto posmu no Atbrīvošanas alejas līdz dzelzceļa pārbrauktuvei

Фото: rezekne.lv
Ceturtdien, 30. augustā, notiks Komunālās ielas pārbūvētā posma no Atbrīvošanas alejas līdz dzelzceļa pārbrauktuvei atklāšana. Objekts 28. augustā tiks nodots ekspluatācijā, savukārt 30. augustā projekta realizācijas procesā iesaistītās puses piedalīsies atklāšanā.
Objekts tiek realizēts projekta “Atbalsts komercdarbības attīstībai, atjaunojot industriālajām vajadzībām nepieciešamo publisko infrastruktūru. II kārta” ietvaros un tā mērķis ir palielināt privāto investīciju apjomu reģionā, veicot ieguldījumus komercdarbības attīstībai, atbilstoši Rēzeknes pilsētas domes attīstības programmā noteiktajai teritoriju ekonomiskajai specializācijai un balstoties uz komersantu vajadzībām. Līgums par būvdarbiem ar SIA “Ceļi un tilti” tika parakstīts 2017. gada 29. jūnijā un tā cena ir 573 604,60 eiro bez PVN.
 
Projekta galvenās darbības ir Rēzeknes pilsētas Komunālās ielas pārbūve 658 m posmā no Viļakas ielas un 532 m posmā no Atbrīvošanas alejas līdz dzelzceļa pārbrauktuvei, ūdensapgādes un sadzīves kanalizācijas tīklu izbūve šajos ielas posmos.
 
Projektā plānoto darbību rezultātā tiks atbalstīti 6 komersanti, radītas 25 jaunas darba vietas un piesaistītas papildus nefinanšu investīcijas 1 785 360 eiro apmērā.
 
Noslēgumam tuvojas arī pirmās kārtas būvniecība, kuras atklāšana paredzēta septembra sākumā.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"