46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes Tautas teātris sāk 60. sezonu ar izrādi “Ačgārnās pasakas čemodānā”

Фото: rezekne.lv
Otrdien, 4. septembrī plkst. 18.00 Rēzeknes kultūras namā (Brāļu Skrindu ielā 3) Rēzeknes Tautas teātris 60. sezonu iesāk ar izrādi bērniem un pieaugušajiem “Ačgārnās pasakas čemodānā”.
Režisore Māra Zaļaiskalns atzīst: “Rēzeknes Tautas teātri jau 60 gadus vieno iedvesmojošas pirmās satikšanās dzirkstis un azarts cauri gadiem! Katra izrāde ir kā pirmā tikšanās – ar autoru, režisoru un vienam ar otru – pirmā, jo atkal jaunās lomās, citā laikmetā, citos notikumos. Caur smiekliem un skumjām mainās skatītāju un aktieru paaudzes.”
 
Izrādes “Ačgārnās pasakas čemodānā” pamatā ir Džanni Rodari pasakas, stāstot par dīvainībām, kas notiek ceļojuma laikā lidostā. Džanni Rodari (1920–1980) ir pazīstams gan Itālijā, gan Latvijā un visā pasaulē, viņa populārākie darbi ir “Čipolīno piedzīvojumi”, “Dželsomīno melu zemē”, “Pasakas pa telefonu”, “Fantāzijas gramatika” u. c.
 
Radīšanas prieks caurstrāvo visus Džanni Rodari daiļdarbus. Ne mācīt, bet rotaļājoties sacerēt pasakas, mīklas, dzejoļus, izgudrot stāstus, lai atbrīvotos no negatīvajām emocijām, kas pārvēršas priecīgā, ar fantāziju piepildītā notikumā. Džanni Rodari neizsmeļamās iztēles radīto pasaku pasauli veido nepakļāvīgi tēli un negaidīti notikumi, neparasti skaitļi un absurdi jautājumi.
 
Izrādē piedalās aktieri: Ināra Apele, Sandra Juste, Jānis Pampe, Aldis Leidums, Oskars Lustiks, Arturs Rozvjazevs. Režija – Māra Zaļaiskalns. Telpa un kostīmi – Ināra Apele, gaisma un skaņa – Ints Salmiņš, video – Sergejs Čakāns, kustība – Anna Zmeikina.
 
Biļetes (2,00, 3,00 €) var iegādāties Rēzeknes KN kasē, tālr. 646 22066
 
Kā teicis vācu dzejnieks, dramaturgs un filozofs Frīdrihs Šillers: “Cilvēks spēlējas tad, kad pilnībā kļuvis par cilvēku, un kļūst par cilvēku tikai tad, kad spēlējas.”
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Dominique DELLEMBACH 01.12.2022 17:47
Likumīga aizdevuma iegūšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Klientiem, kuriem ir finansiālas problēmas un kuriem ir nepieciešams risinājums. Kredīta un nodrošinājuma jautājums ir tas, ka klienti vienmēr ir noraizējušies, meklējot aizdevumu no likumīga aizdevēja. Bet .. mēs esam padarījuši šo atšķirību kreditēšanas nozarē. Mēs varam noorganizēt aizdevumu no USD 5000 līdz EUR 500 000 000 USD līdz pat 2% apmērā. Lūdzam nekavējoties atbildēt uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com

Mūsu pakalpojumi ietver sekojošo:

Parādu konsolidācija

Otrā hipotēka

Biznesa aizdevumi

Personas aizdevumi

Starptautiskie aizdevumi

Aizdevums jebkuram veidam

Ģimenes aizdevums
mēs finansējam neliela apjoma aizdevuma sabiedrību, starpniekus, mazās finanšu iestādes, jo mums ir neierobežots kapitāls. Lai saņemtu sīkāku informāciju par aizdevuma saņemšanu, sazinieties ar mums, lūdzu, nekavējoties atbildiet uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"