46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

RTA un Jādes Augstskolas veiksmīgā sadarbība turpinās

Фото: rta.lv
No 15. līdz 19. oktobrim ar mērķi piedalīties kopīgās apmācībās Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā (RTA) viesojās Jādes Augstskolas (Jade Hochschule) (Vācija) studentu grupa un pasniedzējs Pauls Bekmans (Paul Beckmann).
RTA Inženieru fakultātē tradicionāli tika organizēts RTA un Jādes Augstskolas studentu grupu darbs, kā arī notika lekcijas, ko vadīja RTA un Jādes Augstskolas docētāji.
 
Nedēļas noslēgumā, 19. oktobrī, studenti uzstājās ar prezentācijām un RTA Mehatronikas laboratorijā uzskatāmi demonstrēja savu grupu darbu. Pirms prezentācijām, uzrunājot klātesošos, RTA Inženieru fakultātes dekāne Ērika Teirumnieka pauda gandarījumu, ka tiek turpināta tradīcija, kas abu izglītības iestāžu studentiem sniedz iespēju strādāt kopā starptautiskās grupās un savas teorētiskās zināšanas pielietot praksē. Dekāne īpaši uzsvēra, ka tā ir liela pieredze ne tikai studentiem, bet arī  mācībspēkiem, un izteica cerību, ka spraigā darba nedēļa visiem ir bijusi interesanta un veiksmīgā sadarbība turpināsies.
 
Ē. Teirumnieka pateicības vārdus veltīja arī galvenajiem sadarbības koordinatoriem: Dr.sc.ing. asoc.profesoram Andrim Martinovam un Dipl.-Ing. Paulam Bekmanam, savukārt studentiem novēlēja attīstīt savus projektus un realizēt tos. Vācijas studenti, prezentējot savu veikumu, atzinīgi novērtēja iespēju strādāt RTA Mehatronikas laboratorijā, norādot, ka viņiem bijusi izdevība risināt uzdevumus patstāvīgi, kā arī iesaistīties aizraujošā grupu darbā.
 
Pēc prezentācijām Jādes Augstskolas studenti saņēma apliecības par dalību apmācībās RTA.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"