46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Izmaiņas deputātu sastāvā Rēzeknes pilsētas domē

Фото: rezekne.lv
Pirmdien, 5. novembrī pēdējā darba diena kā Rēzeknes pilsētas domes deputātiem bija Jānim Krišānam un Edmundam Teirumniekam, jo, kā zināms, viņi ir ievēlēti un uzsākuši darbu 13. Saeimā. Visu komiteju apvienotajā sēdē Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs pateicās viņiem par darbu domē un novēlēja produktīvu darbu Saeimā, aizstāvot Rēzeknes intereses.
Ceturtdien, 8. novembrī Rēzeknes pilsētas domē darbu sāka divi jauni deputāti – Nautrēnu pagasta pārvaldes vadītāja Līvija Plavinska (Latgales partija, Nacionālā apvienība „Visu Latvijai!” – „Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”, partija “Vienotība”) un Rēzeknes bērnu-jaunatnes sporta skolas treneris Aleksejs Grehovs (sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”).
 
Aleksejs Grehovs ievēlēts Pilsētas attīstības, infrastruktūras un sabiedriskās kārtības komitejā un Kultūras, izglītības, sporta, veselības, sociālo un darba lietu komitejā, bet Līvija Plavinska darbosies Finanšu un budžeta komitejā.
 
Līdz šim J.Krišāna vadītās Pilsētas attīstības, infrastruktūras un sabiedriskās kārtības komitejas priekšsēdētājs tiks ievēlēts nākamajā komitejas sēdē 20. novembrī.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
2ww 09.11.2018 21:18
nu kur tik Plavinskas nav! Pipec!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"