46.lv
Sestdiena, 2024. g. 20. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Mirta, Ziedīte/ Данила, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Spēļu nākotne Rēzeknē. Kādas līkmes tiek darītas

Фото: publicitātes foto
Jaunizveidotā Saeimā ideju paradigma ir vērsta uz konservatīvismu . Ilgstošas sarunas par spēļu automātu aizliegšanu gan atsevišķu pašvaldību līmenī, gan visā valstī ir tuvinājušās realitātei. Tas kļūst īpaši skaidrs tagad, kad kļūst acīmredzot, ka vissdrīzak par jaunu valdības vadītāju kļūs Jaunās Konservatīvās Partijas biedrs Jānis Bordāns.
Vairākas reizes tika izvirzītas idejas un nodotas visas azartspēļu zonas Latgalē. Šī prakse jau ir izmantota kaimiņu Krievijā, kur pēc spēļu automātu un kazino aizlieguma tika izveidotas četras azartspēļu zonas. Iespējams, ka šāda politika sekmētu ekonomikas atveseļošanos reģionā.
 
Pat gadījumā, ja azartspēļu bizness tiks pilnībā aizliegts, viena no ta veidiem, bukmekeru līkmes, gandrīz noteikti būs tiesiska. Neraugoties uz to, ka pašlaik pilsētā nav tik daudz sporta komandu, Rēzeknes iedzīvotāji ir ļoti ieinteresēti sportā. Kāpēc Latvijā ir tik daudz bukmeikeru un kā ir organizēts viņu darbs?
 
Bukmeikeru bizness kļūst aizvien populārāks visā pasaulē, bet Latvijā jo īpaši ir palielinājusies interese par sporta derībām. Piemēram, uzņēmums https://www.11.lv/lv/sporta-totalizators parādījās tikai šogad.
 
Atšķirībā no spēļu automātiem, bukmeikeri lielāko daļu savu apgrozījumu iegūst, lai iegūtu laimestus. Pat Austrumeiropā tos peļņa nepārsniedz 8%.
 
Tas nav pārsteidzoši: spēlētāju automātos "random factors" kontrolē mašīnas īpašnieki, tad sporta sacensībās pušu panākumi ir nejauši. Bukmeikeru jomā ir arī paši profesionāļie spēlētāji - kāpperi. Tie ir profesionālie sporta cienītāji, kuri peln spēlējot. Spēļu automates vidē tas nebūtu iespējams – automāts vienmēr spēlē pret spēlētāju.
 
Kā tiek noteikti sporta rādītāji?
 
Koeficientu atlase notiek automātiski ar analītiķu grupas korekciju. Ja salīdzināsim dažādu bukmeikeru izredzes, piemēram, jauno Latvijas 11.lv un vecāko pasaulē William Hills, tad vienādu notikumu izredžu skaits būs aptuveni vienāds.
 
Pasākuma laikā koeficienti sāk mainīties: tādēļ, ja likmju skaits par noteiktu komandu uzvaru sāk palielināties, tā uzvaras koeficients sāk samazināties. Un otrādi.
Faktiski matemātika spēlē pret spēlētājiem: koeficienti ar vienādu notikuma varbūtību (piemēram, vienmērīgs vai nepāra kopējais vārtu skaits basketbolā) vienmēr ir mazāks par 2. Tāpēc jūs varat pārspēt bukmeikeru biroju, izmantojot loģiku vai ar lielu veiksmi.
 
Kas tieši ir iemesls populārākajām spēlētāju kļūdām?
 
1. Ticība statistikai

Statistika un matemātika ir tieši tas, ar ko pelna bukmeikeri. Nav iespējams tos uzvarēt viņu paša jomā, ja vien nav nejauši.
Uzņemšanas un vārtu skaits uz mērķiem ir atšķirīgs, bet tas atspoguļojas arī koeficientos.
 
Pavisam cita lieta ir spēle tiešsaistes skatīšana un ņemšana vērā tos faktorus, kurus nevar aprēķināt matemātiski. Tā kā bukmeikeru koeficienti ir precīzi veidoti matemātikā, tos varēs pārspēt neizmērojamā situācijā.
 
2. Mēģinājumi atspēlēt savējo
 
Iesācējiem laimīgs. Tomēr pēc virknes uzvaru neizbēgami seko sacelšanās. Klasiskā kļūda: uzvarētājs – likmē visu summu kopā ar uzvarēto - un zaudē. Atcerieties: ar šo taktiku, neatkarīgi no tā, cik reizes jūs uzvarat, agrāk vai vēlāk jūs zaudēsiet visu. Tieši ar to pelna bukmeikeri.
 
3. Mēģinājumi apiet sistēmu
 
Nav tik daudz veidu. Piemēram, personiskā klātbūtne zemāko nodaļu spēlēs laukā, kad bukmeiketa informācija tiek rādīta ar vismaz vienu minūti ilgu aizkavēšanos. Vai arī tā sauktā "dakša": ja likmes dažādos birojos ir ievērojami atšķirīgas, un ar likmes summu divās dažādās bukmeikeru birojos, ieguvums ir neizbēgams.
Tas viss ir ilūzija. Pat ja šādā veidā var uzvarēt, krāpšana noteikti tiks atklāta un balva tiks anulēta.
 
Tomēr lielākā daļa spēlētāju ar savām likmēm necenšās iegūt īstu peļņu. Viņiem tas ir tikai veids, kā iegūt papildu adrenalīnu, aplūkojot jūsu iecienītākās komandas spēli. Jūs varat izmēģināt, kas tas ir, reģistrējoties ar bukmeikeru un spēlējot bonusa naudu.
 
www.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"