46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzekne pulcēs Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta vecākās grupas komandas

Фото: rezekne.lv
Jaunās sezonas pirmās spēles ir sagaidījušas arī Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāta vecākās grupas pirmās divīzijas komandas, kas gaidāmajā nedēļas nogalē pulcēsies sabraukumos Rēzeknē un Spuņciemā.
Čempionāta vecākajā grupā sacenšas 2002. dzimšanas gada un vecākas futbolistes, bet komandas, ņemot vērā to potenciālo spēku samēru, sadalītas divās divīzijās. Sestdien un svētdien laukumā dosies nomināli spēcīgākās – pirmās divīzijas – vienības. Šajā divīzijā spēkiem mērojas astoņas komandas, kas sadalītas A un B apakšgrupās.
 
Sestdien, 28. janvārī, no plkst. 12.00 uz spēlēm Rēzeknē pulcēsies A apakšgrupas komandas, kuru cīņas uzņems VRK Sporta mācību centrs Zavoloko ielā 8. Laukumā dosies Rīgas Futbola skola 1, Rēzeknes BJSS/SK Progress, VPRRP/46. vsk un Riga United FC komandas, dienas garumā norisinoties kopumā sešiem mačiem, kas ilgs 2x15 minūtes.
 
Vecuma grupas rezultāti un spēļu kalendārs atrodams ŠEIT.
 
Otros sabraukumus abu apakšgrupu komandas aizvadīs sezonas izskaņā, kad 19. martā Rīgā Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētās telpu futbola dienas ietvaros notiks arī fināls un spēle par trešo vietu.
 
Latvijas meiteņu telpu futbola čempionāts no janvāra līdz martam norisinās četrās vecuma grupās. Ja iepriekšējā sezonā tajā piedalījās kopumā 39 komandas, tad jaunais sacensību sasaukums pulcē jau 51 komandu. Vecākajā grupā dalībnieku skaits pieaudzis par piecām vienībām, U-14 un U-12 vecuma grupās par attiecīgi četrām un trim komandām, bet jaunākajā grupā sacensībās startējošo vienību skaits nemainīgi ir astoņas.
 
Sacensību kalendārs paredz, ka dažādo vecuma grupu sabraukumi šajā sezonā norisinās Rīgā, Spuņciemā, Rēzeknē, Talsos, Jelgavā, Priekuļos, Maltā, Piņķos un Olainē.
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"