46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Nagļos notiks iedzīvotāju sapulce

Фото: publicitātes foto
Trešdien, 8. februārī pl. 15.00 Nagļu tautas namā notiks Nagļu pagasta iedzīvotāju kopsapulce. Darba kārtībā jautājums par Nagļu pagasta pārvaldes vadītāja amata kandidātu izvirzīšanu.
Sapulcē iedzīvotāji aicināti izvirzīt sev tīkamus kandidātus – Nagļu pagasta iedzīvotājus ar augstāko izglītību un valsts valodas zināšanām augstākajā līmenī (ja nav dzimtā valoda). Pēc tam iedzīvotāju izvirzītie kandidāti, kuri piekritīs pretendēt uz pārvaldes vadītāja amatu, tiks aicināti iesniegt dzīves gājuma aprakstu (CV), motivācijas vēstuli un Nagļu pagasta attīstības redzējumu. Februāra otrajā pusē pretendenti tiks aicināti uz darba interviju, pēc kuras labākais vai labākie kandidāti tiks virzīti izskatīšanai un apstiprināšanai Rēzeknes novada domes sēdē. Pēc sēdes Nagļu pagastā notiks vēl viena sapulce, kurā iedzīvotāji tiks iepazīstināti ar jauno pārvaldnieku.
 
Jāatzīmē, ka jau vairākus gadus, mainoties kādas pagasta pārvaldes vadītājam, ir pieņemts nākamo vadītāju kandidatūras izvirzīt no pašu iedzīvotāju vidus, jo tad pārvaldnieka atbildība ir divkārša – ne vien pret novada pašvaldības vadību, bet arī pret pagasta iedzīvotājiem – “tiešo darba devēju”, kas uzticējis vadīt un attīstīt pagastu.
 
lat.46.lv  

Комментарии (0-6/6)
no nagliem 07.02.2017 21:41
kāds pārvaldnieks,pagastā reāli pat 400 iedzīvotāju nav, pievienot rikavai vai pat gaigalavai un miers, a kas tur raujās uz to amatu nu ja jau ar švarcu saskaņoja, tad uz priekšu
Naglis 08.02.2017 12:37
uz katriem 400 cilvēkiem: priekšnieks, priekšnieka vietnieks, galvenais grāmatvedis, grāmatvedis, divi ekonomisti, 100 latnieku priekšnieks, kasieris, trīs sociālie darbinieki, zavxozs, sekretāre un apkopēja, vēl trīs šoferi, atb. par darba drošību, un vēl kādi seši cilvēki kuriem maksā neparko.Nu tāpēc nav naudas ceļiem, pabalstiem par attīstību nemaz nerunājot.
nonagliem 09.02.2017 15:56
novadam būtu jādomā vismaz uz trīs pagastiem vienu pārvaldnieku un visus kantora darbiniekus uz puse slodzes diena vinu darbā 8 stundas nav vai nav ko darīt iedzīvotāju skaits sarūk bet darbinieku vairāk un algas ceļas
bl 09.02.2017 18:41
Vot šitā notriekt līdzekļus lielākajā novadā ir tiešām liela māksla...
opss 11.02.2017 12:03
Jā. viena D. pabļaustijās. parunāja ar draudzeni I.. kurai tuvs draugs Š. un viņai darbs ar algu pie 1000 eiro. Labi? BET VAI ATTĪSTĪSIES PAGASTS? NAV JAU AR KO ATTĪSTĪT. NE CILVĒKU. NE NAUDAS. BET ALGA NODROŠINĀTA. Kauns novada domei!!!
shift 12.02.2017 10:18
Kad novada dome sāks risināt Strūžānu problēmu, mājas brūk, Vabaļs imitē darbu, bet daudzdzīvokļu namu iedzīvotāji ir iedzīti strupceļā.
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"