46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknes novada speciālisti Norvēģijā pētīs darbu ar īpašajiem bērniem

Фото: rezeknesnovads.lv
Lai pētītu bērnu ar īpašām vajadzībām adaptāciju vispārizglītojošās mācību iestādēs, Rēzeknes novada pašvaldība no 1.novembra iesaistījusies projektā „Pieredzes apmaiņa Latvijas, Norvēģijas, Zviedrijas vecāku un skolotāju atbalsta sistēmas izveidei darbā ar bērniem ar īpašām vajadzībām”. 6.novembrī uz Ārendāli Norvēģijā devās Rēzeknes novada pašvaldības speciālie pedagogi, sociālie darbinieki. Norvēģijā paredzētas tikšanās ar speciālistiem, kas strādā ar bērniem ar autiskā spektra traucējumiem, kā arī ar bērnu autistu vecākiem. Salīdzinot ar Latviju, Norvēģijā ir vairāk pieredzes darbā ar īpašajiem bērniem, kas ļauj agrīni diagnosticēt problēmas un tās sekmīgi risināt.
Projekts „Pieredzes apmaiņa Latvijas, Norvēģijas, Zviedrijas vecāku un skolotāju atbalsta sistēmas izveidei darbā ar bērniem ar īpašām vajadzībām” paredz novada sociālo darbinieku, sociālo pedagogu pieredzes apmaiņas braucienus uz Norvēģiju un Zviedriju, tas tiks realizēts līdz 2018. gada 31. martam.
 
Projektu finansē programmas “Nordic-Baltic Mobility and Network Programme for Public Administration” sekretariāts, līdzfinsētājs- Rēzeknes novada pašvaldība.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
savādi 09.11.2017 18:21
kādi tur pētnieki, vienkārši aizbrauca izklaidēties, jēgas no viņu brauciena nav , brauc tikai priekšnieki ,kuri reāli neko no tā praksē neievieš..
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"