46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Draudzīgā Aicinājuma balva Kaunatas vidusskolai

Фото: rezeknesnovads.lv
Vidzemes koncertzālē „Cēsis” 2017.gada 15.novembrī jau septīto reizi notika Draudzīgā Aicinājuma fonda skolu reitinga balvu pasniegšana Latvijas labākajām skolām.
Šogad konkursā apbalvojumam bija nominēta 51 skola. Skolas tiek vērtētas četrās kategorijās – ģimnāzijas, pilsētu vidusskolas, lauku vidusskolas un specializētās skolas, tajā skaitā tehnikumi, arodvidusskolas un mūzikas skolas. Pēc skolēnu gūtajiem rezultātiem centralizētajos eksāmenos vērtē piecus mācību priekšmetus – latviešu valodu, matemātiku, angļu valodu, dabas zinības (bioloģija, fizika, ķīmija), vēsturi un skolas kopvērtējumā, kā arī skolu izaugsmi gan mācību priekšmetos, gan kopvērtējumā. Arī Kaunatas vidusskola šogad saņēma uzaicinājumu piedalīties balvas pasniegšanas ceremonijā, jo tika nominēta kā labākā lauku vidusskola nominācijā “Izaugsme matemātikā”. Kopējā reitinga tabulā Kaunatas vidusskola ierindojās 15.vietā starp Latvijas lauku vidusskolām. Atzinības rakstu un grāmatu matemātikas skolotājiem saņēma skolotāja Biruta Potašova.
 
Pasākumu ievadīja pasākuma iniciators un organizators, Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijas atjaunotājs un ilggadējs vadītājs, DA fonda dibinātājs un vadītājs Jānis Endele ar vārdiem: “Izcili skolēni atrodami katrā skolā, bet ne visur ir izcili skolotāji, kas var palīdzēt attīstīties talantiem. Tikai strādājot tandēmā izciliem skolēniem un izciliem skolotājiem, iespējams gūt panākumus.” Tika nolasīta arī eksprezidenta Valda Zatlera vēstule, kurā viņš uzsver ne tikai to, ka valsts bagātība ir cilvēki, bet arī to, ka ir ļoti svarīgs viņu paveiktais darbs. Dalībniekiem bija ne tikai iespēja godināt savus kolēģus, priecāties par sasniegto, bet arī baudīt Alfrēda Kalniņa Cēsu Mūzikas vidusskolas audzēkņu sniegumu.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"