46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

RTA pulcējās aktīvākie Latgales reģiona jaunieši

Фото: rta.lv
24.novembrī Latgales plānošanas reģiona (LPR) Latgales uzņēmējdarbības centrs (LUC) Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) telpās organizēja informatīvās akcijas Latgales jauniešiem “Īsteno savu sapni par biznesu” noslēguma pasākumu. Pasākumā tika pulcināti aktīvākie dalībnieki no vienpadsmit Latgales reģiona mācību iestādēm, kur šogad norisinājās LUC motivācijas pasākumi.
Kā norāda pasākuma organizatori, tad norises vieta šim  pasākumam nebija izvēlēta nejauši, jo pasākuma prezentācijās lektori uzsvaru lika uz nākotnes sasniegumu sasaisti ar izglītību, akcentējot plašās tālākizglītības iespējas tepat Latgalē.
 
Pasākuma ievadvārdus uzrunājot Latgales jauniešus teica LUC vadītājs Vladislavs Stankevičs: “Ja ir zināšanas, būs iespējas, ja ir iespējas, būs panākumi. Nepalaidiet garām nevienu iespēju! Tikai no jums pašiem atkarīgs, kā veidosiet savu dzīvi, bet jau šobrīd paldies jums, jaunieši, no Latgales pašvaldībām par jūsu aktivitāti un iniciatīvu, jo jūs esat nākotnes uzņēmēji un vadītāji, paldies skolotājiem, kas pamana jauniešu personības un palīdz!”.
 
Pasākumā ietvaros jauniešiem tika sniegta iespēja apmeklēt un apskatīt RTA inženieru fakultāti, jo eksaktās zinātnes  ir un būs pieprasītas ne tikai darba tirgū, bet arī ir labs pamats sava biznesa attīstībai ražojošās nozarēs. Skolēniem bija iespēja klātienē iepazīt laboratoriju aprīkojumu, tā iespējas ne tikai mācību priekšmetu apguvē, bet arī lietišķos zinātniskos pētījumos.
 
 Klātesošos ar savu stāstu un prakstiskām nodarbībām iedvesmoja personīgās iedvesmas trenere Dace Briede-Zālīte no Jauniešu akadēmija Pacelt Pasauli.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"