46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Distanču slēpošanas sacensības “Rēzekne-2018”

Фото: rezekne.lv
Svētdien, 25. februārī norisinājās distanču slēpošanas “Rēzekne-2018” pirmais posms starp šī sporta veida cienītājiem. Pasākumu organizēja Rēzeknes Sporta pārvalde un sporta organizācija “Sedna”.
Sacensības notika dažādās vecuma kategorijās gan vīriešiem, gan sievietēm. Vecākajam dalībniekam Staņislavam Valujevam bija jau 75, bet visjaunākajam Alenam Pavlovam – tikai 3 gadi. Pasākuma sākumā zināmas bažas radīja laikapstākļi – mīnus 15 grādi zem nulles tomēr ir -15, bet izrādījās, ka ne jau visus tādi laikapstākļi spēj apturēt! Tamdēļ pēc reģistrācijas un instruktāžas sportisti devās uz startu. Rezultātā visi dalībnieki tika galā ar piedāvāto distanci, un visi veiksmīgi finišēja. Visātrākā starp sievietēm izrādījās Elvita Kotāne, bet vīriešiem – Aleksejs Žuks un Žanis Pavlovskis, veterāniem – Gunārs Arbidāns un Juris Lovniks.
 
Nākamais posms distanču slēpošanā plānots svētdien, 11. martā (aptuveni plkst. 14.00). Līdz ar to, ja kāds palaida garām vai nevarēja piedalīties šajā sportiskajā pasākumā, jums ir iespēja izmēģināt savus spēkus jau noslēguma posmā. Laipni lūdzam!
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"