46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzekni apmeklēja Rīgas domes delegācija

Фото: rezekne.lv
Pirmdien, 23. aprīlī, Rēzekni apmeklēja Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs ar delegāciju, tiekoties arī ar Rēzeknes pilsētas domes vadību, lai pārrunātu tematus, kas ir aktuāli abām pašvaldībām.
Uzsākot tikšanos, Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs aicināja Rīgas domes pārstāvjus koncentrēties uz tēmām, kas ir aktuālas abām pilsētām kā, piemēram, sabiedriskais transports, izglītības reforma un pašvaldības darba organizēšana.
 
Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs atzina, ka Rēzeknes pašvaldība un pašvaldības kapitālsabiedrība SIA “Rēzeknes Satiksme” ir paveikuši ievērojamu darbu bezmaksas sabiedriskā transporta pakalpojumu nodrošināšanā lielākajai daļai iedzīvotāju, kā arī pastāstīja par Rīgas domes iecerēm izglītības jomā.
 
Turpinājumā abas pašvaldības apmainījās ar pieredzi, kā plāno realizēt izglītības reformu un to, kādā veidā tiek organizētas abu pašvaldību domes sēdes. Tikšanās noslēgumā pašvaldības vienojās nākotnē meklēt jaunas iespējas, kādā veidā var viena otru atbalstīt.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"