46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

SIA “Rēzeknes Namsaimnieks” turpmāk vadīs tikai viens valdes loceklis

Фото: rezekne.lv
Otrdien, 24. aprīlī, notika SIA “Rēzeknes Namsaimnieks” ārkārtas dalībnieku sēde, kurā tika izskatīts jautājums par uzņēmuma valdes sastāvu.
19. aprīlī uzņēmuma valdes loceklis Vjačeslavs Spičs iesniedza paziņojumu kapitāla daļu turētājas pārstāvim Aleksandram Bartaševičam par to, ka vēlas atstāt valdes locekļa amatu pēc paša iniciatīvas. Pamatojoties uz Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma prasībām, kapitāla daļu turētāja pārstāvis uzdeva uzņēmuma valdei likumā noteiktajā termiņā sasaukt ārkārtas dalībnieku sapulci. Ārkārtas dalībnieku sapulces gaitā tika apmierināts valdes locekļa Vjačeslava Spiča lūgums atsaukt viņu no amata pirms termiņa.
 
Sapulces gaitā tika apstiprināti statūtu grozījumi un statūtu jaunā redakcija, kas paredz, ka uzņēmuma valde sastāvēs no viena valdes locekļa. SIA “Rēzeknes Namsaimnieks” vienīgais valdes loceklis šobrīd ir Pēteris Dzalbe, kurš valdes priekšsēdētāja amatā tika apstiprināts 27. martā.
 
Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs pastāstīja, ka pašlaik nav ieplānots meklēt otru valdes locekli. “Vjačeslavs Spičs pats izvēlējās atstāt amatu, kā rezultātā uzņēmumam tagad būs viens valdes loceklis. Pēteris Dzalbe ir pieredzējis speciālists, kurš nepilna mēneša laikā sevi pierādījis kā atbilstošu šim amatam. SIA “Rēzeknes Namsaimnieks” turpina iesākto darbu, ievērojot arī Rēzeknes pašvaldības ieteikumus,” situāciju komentē Aleksandrs Bartaševičs.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"