46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

4.maijā svinēsim Latvijas brīvību! Rēzeknē Brīvības pikniks pilskalnā

Фото: pasākuma afiša
4. maijā Latvijas svētkus Rēzeknē svinēsim no agra rīta līdz vēlam vakaram, pulcējoties gan kopīgajā velobraucienā “Rēzeknes serpentīns”, gan Baltā galdauta svētkos Rēzeknes pilskalnā, kur ģimenes, draugu un kaimiņu lokā izbaudīsim svētku koncertu un piknikā dalīsimies ar brīvības stāstiem. Tāpat šajā dienā iesaistīsimies arī Latvijas simtgades iniciatīvā “Brīvības ielu stāsts”, dodoties interaktīvā ekskursijā pa Atbrīvošanas aleju.
Piekto gadu pēc kārtas Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā notiks velobrauciens “Rēzeknes serpentīns”, kas nemainīgi sāksies pie pieminekļa “Vienoti Latvijai” (Atbrīvošanas alejā 93), bet finišs šogad būs pie Rēzeknes pilskalna (Krasta ielā 31) (informācija par satiksmes ierobežojumiem), kur velobrauciena dalībniekus aicinām iesaistīties zibakcijā “Velokarogs Latvijai” un kopā izveidot neparastu velokarogu.
 
Rēzeknes pilskalnā un tā pakājē turpināsies svētku programma un aktivitātes ģimenēm, būs arī tradicionālās Veiklas braukšanas sacensības, darbosies tirdziņš un kopīgi vārīsim zupu uz ugunskura. Svētku koncertā muzicēs brāļi Puncuļi, Rēzeknes folkloras draugu kopa “Vīteri” (vad. Sandra Stare, Einārs Lipskis), Rēzeknes bērnu deju kolektīvs “Dziguči” (vad. Gunta Sidorova), ARPC “Zeimuļs” solistu vokālistu pulciņa audzēkņi (vad. Guntra Kuzmina-Jukna) un vokāli instrumentālais ansamblis (vad. Guntis Rasims), plkst. 13.00 muzikālo programmu noslēgs Ivo Fomins ar grupu.
 
Plkst. 14.30 sāksies interaktīva ekskursija “Nu Franča da Nikodema” (pulcēšanās Atbrīvošanas alejā pie pieminekļa “Latgales kongresam 100”, Atbrīvošanas alejā 61). Ekskursijas maršruts Atbrīvošanas alejā savieno Francim Trasunam veltīto pieminekli (pie Jāņa Ivanova Rēzeknes mūzikas vidusskolas) ar pieminekli Nikodemam Rancānam (pie Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas). Ekskursijas laikā pa Atbrīvošanas aleju tiks izstāstīti, izdziedāti un izjusti tie Latvijas simtgades vēstures mirkļi, kas ierakstīti Rēzeknes ielās, namos un zīmēs, simboliski atklājot Rēzekni simts balsīs, soļos un likteņos. Aicinām pieteikties ekskursijai pa e-pastu: rez.svetki@inbox.lv.
 
Ekskursija ir tapusi Latvijas simtgades iniciatīvas “Brīvības ielu stāsts” ietvaros. Latvijā ir vairāk nekā 60 ielas, bulvāri un laukumi, kam dots Brīvības vārds un 9 lielākas pilsētas (Rēzekne, Daugavpils, Jelgava, Jēkabpils, Jūrmala, Liepāja, Rīga, Valmiera, Ventspils) sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju, Valsts reģionālās attīstības aģentūru, Latvijas Lielo pilsētu asociāciju ir iesaistījušās šajā akcijā ar vēstījumu “No Brīvības līdz brīvībai”, akcentējot Latvijas reģionu lomu valsts attīstībā un rosinot izzināt valsts reģionu nozīmi Latvijas vēsturē un nākotnē.
 
Savukārt 4. maija vakarā Latgales vēstniecībā GORS visi aicināti noskatīties režisores Kristīnes Želves dokumentālo filmu “Mērijas ceļojums”, kas tapusi programmas “Latvijas filmas Latvijas simtgadei” ietvaros.
 
Svinēsim Latvijas brīvību un būsim atbildīgi katrs par savu rīcību!
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
Dominique 01.12.2022 17:59
Likumīga aizdevuma iegūšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Klientiem, kuriem ir finansiālas problēmas un kuriem ir nepieciešams risinājums. Kredīta un nodrošinājuma jautājums ir tas, ka klienti vienmēr ir noraizējušies, meklējot aizdevumu no likumīga aizdevēja. Bet .. mēs esam padarījuši šo atšķirību kreditēšanas nozarē. Mēs varam noorganizēt aizdevumu no USD 5000 līdz EUR 500 000 000 USD līdz pat 2% apmērā. Lūdzam nekavējoties atbildēt uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com

Mūsu pakalpojumi ietver sekojošo:

Parādu konsolidācija

Otrā hipotēka

Biznesa aizdevumi

Personas aizdevumi

Starptautiskie aizdevumi

Aizdevums jebkuram veidam

Ģimenes aizdevums
mēs finansējam neliela apjoma aizdevuma sabiedrību, starpniekus, mazās finanšu iestādes, jo mums ir neierobežots kapitāls. Lai saņemtu sīkāku informāciju par aizdevuma saņemšanu, sazinieties ar mums, lūdzu, nekavējoties atbildiet uz šo e-pastu: dellenbach.dominique1964@gmail.com
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"