46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Lielā māmiņu pastaiga jau 9.reizi

Фото: rezekne.lv
Svētdien, 13. maijā Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā jau 9 reizi notika svētki māmiņām un visai ģimenei – Māmiņu kluba Lielā pastaiga. Tieši ar šo pasākumu Rēzeknē aizsākās Māmiņu klubs, kas tagad katru gadu otrajā maija svētdienā, kad visā Latvijā atzīmē Mātes dienu, organizē svētkus māmiņām. Šogad pasākums tika organizēts savādāk nekā visus iepriekšējos gadus – pasākuma organizētāji un vadītāji bija bērni, un tikai nedaudz viņiem palīdzēja vecāki. Arī koncerta dalībnieki bija bērni. Viņi dziedāja skaistas, māmiņām veltītas dziesmas, skaitīja dzejoļus un jautri dejoja. Jāpiebilst, ka vienu no dejām iestudēja paši bērni, un rezultāts bija aizraujošs. Vienīgais palīgs bērniem bija spilgtā un neatkārtojamā lelle LOL (svētku vadītāja Marina Bikova). Viņa vadīja jautros konkursus māmiņām un tētiem.
Svētkos piedalījās deju kolektīvs „Dziguči”, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra „Zeimuļs” moderno deju pulciņš Annas Zmeikinas vadībā un vokālā studija Tatjanas Klomānes vadībā, dziesmas dziedāja Rolands Pavlovskis, Svetlana Stepanova un Vanesa Volkova ģitārista Vadima Kobala pavadījumā, dzejoļus skaitīja Mihails Tretjaks, Ivans Babiņins, Roberts Pavlovskis un Polīna Ševirjova.
 
Katrai ģimenei bija iespēja piedalīties loterijā. Laimīgie uzvarētāji bija Smirnovu ģimene, Zaninu ģimene, Buravcevu ģimene, Aišpuru ģimene, Volovu ģimene, Loginu ģimene un Zepu ģimene – šīs ģimenes saņēma balviņas no Māmiņu kluba un dāvanu kartes no bērnu izklaides centra „Vinni centrs”. Bērnus priecēja saldumi un suliņas no kafejnīcas „Vēsma”.
 
Svētku turpinājumā visi draudzīgi devāmies īstā lielā pastaigā, kuras laikā katra māmiņa saņēma rozi par godu Mātes dienai. Par ziediem bija parūpējies 12. Saeimas deputāts Ivans Ribakovs. Svētku noslēgumā bērni kopā ar māmiņām un tētiem izrotāja ābeli ar krāsainām lentītēm, kurās iesēja laba vēlējumus.
 
Vēlamies pateikties visām māmiņām, tētiem un bērniem, kuri piedalījās Lielajā pastaigā, īpaša pateicība pasākuma vadītājiem Vanesai Volkovai, Agnijai Soldonei, Rolandam Pavlovskim, Marinai Bikovai un visiem bērniem, kuri piedalījās svētku koncertā! Liels paldies arī Rēzeknes pilsētas domei, pašvaldības aģentūrai „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs”, personīgi Jūlijai Daniļinai un Kristīnei Kokorevičai, Latvijas Republikas 12. Saeimas deputātam Ivanam Ribakovam, kafejnīcas „Vēsma” īpašniekiem Diānai un Jaroslavam Volkoviem, bērnu izklaides centram „Vinni centrs”, mūzikas skaņotājam Intam Salmiņam, Aleksandram Meškovskim, Aleksandram Lebedam un visiem Māmiņu kluba vecākiem, kuri palīdzēja organizēt un vadīt šo pasākumu.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"