46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Olimpiskā centra Rēzekne daudzfunkcionālās arēnas pamatos iemūrēs vēstījuma kapsulu

Фото: rezekne.lv
Piektdien, 27. jūlijā, plkst. 11.00 Olimpiskā centra Rēzekne (OCR) daudzfunkcionālās arēnas būvlaukumā notiks svinīgs pasākums, kura laikā ēkas pamatos tiks iemūrēta vēstījuma kapsula.
2017.gadā tika uzsāktā OCR trešā būvniecības kārta jeb daudzfunkcionālās sporta arēnas būvniecība, ko veic uzņēmums SIA “Arčers”, kas šobrīd būvlaukumu sagatavo kapsulas iemūrēšanai. Olimpiskā centra Rēzekne galvenajā ēkā ietilps daudzfunkcionālā sporta zāle ar 727 skatītāju sēdvietām un ledus arēna ar 568 skatītāju sēdvietām. Arēnu plānots nodot ekspluatācijā 2020.gada vasarā, savukārt laika periodā no 2017.gada jūnija līdz šim brīdim ir uzbūvēti ēkas pāļi, daļēji novilktas ārējas komunikācijas, paveikta lielāka daļa zemes darbu stāvlaukumu izbūvei un teritorijas labiekārtošanai.
 
Projekta mērķis ir sekmēt Rēzeknes kā Austrumlatvijas izglītības, pētniecības un sporta centra attīstību, izveidojot Austrumlatvijas sporta centru, nodrošinot iedzīvotājiem veselīga dzīvesveida iespējas un profesionālajiem sportistiem – iespējas sasniegt teicamus rezultātus nacionālajā un starptautiskajā līmenī.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-1/1)
vestījums 20.07.2018 11:28
Vēstījumā šāds teksts: здесь был Саня, все что можно было спиздить уже Спижено!!!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"