46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Sākas pieteikšanās tirdzniecības vietām “Zaļajā tirgū”

Фото: rezekne.lv
No 25. jūlija sākusies iesniegumu pieņemšana par tirdzniecības atļauju izsniegšanu Rēzeknes “Zaļajā tirgū”, kas no 1. augusta darbosies Atmodas ielā 2a, Ziemeļu rajonā.
Lai saņemtu atļauju tirdzniecībai, Rēzeknes pilsētas domes Attīstības pārvaldes 228. kabinetā (Atbrīvošanas aleja 93, Rēzekne) jāiesniedz iesniegums, kurā norādīta šāda informācija:
 
fiziskās personas vārds, uzvārds un personas kods (ja fiziskā persona nav reģistrējusi saimniecisko darbību) vai nodokļu maksātāja reģistrācijas kods (ja fiziskā persona ir reģistrējusi saimniecisko darbību), adrese vai juridiskās personas nosaukums (firma) un nodokļu maksātāja reģistrācijas kods, juridiskā adrese un kontakttālrunis;
realizējamo preču grupas. Ja preču realizācijai ir nepieciešama speciālā atļauja (licence) saskaņā ar normatīvajiem aktiem, tad klāt ir jāpievieno šādas atļaujas kopija;
paredzētā tirdzniecības norises vieta, laiks un ilgums.
 
 
Papildus informāciju par atļauju izsniegšanu tirdzniecībai publiskās vietās skatīt Rēzeknes pilsētas domes saistošajos noteikumos Nr.15 “Par pašvaldības atļaujas izsniegšanu tirdzniecībai publiskās vietās”.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"