46.lv
Piektdiena, 2024. g. 19. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Fanija, Vēsma/ Евтихий, Платонида, Ярема
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Atklās pārbūvēto Komunālās ielas posmu no Viļakas ielas līdz dzelzceļa pārbrauktuvei

Фото: rezekne.lv
Piektdien, 14. septembrī, plkst. 14.00 tiks atklāts Komunālās ielas pārbūvētais posms no Viļakas ielas līdz dzelzceļa pārbrauktuvei nr. 564, līdz ar ko noslēgsies Komunālās ielas atjaunošanas būvdarbu pirmā kārta.
Jau iepriekš ziņojām, ka otrās kārtas jeb posma no Atbrīvošanas alejas dzelzceļa pārbrauktuvei Nr.562 atklāšana notika 30. augustā. Savienojošā posma būvdarbi paredzēti 2019. gadā un tiks realizēti no Rēzeknes pašvaldības līdzekļiem.
 
Objekts tiek realizēts projekta “Atbalsts komercdarbības attīstībai, atjaunojot industriālajām vajadzībām nepieciešamo publisko infrastruktūru. II kārta” ietvaros un tā mērķis ir palielināt privāto investīciju apjomu reģionā, veicot ieguldījumus komercdarbības attīstībai, atbilstoši Rēzeknes pilsētas domes attīstības programmā noteiktajai teritoriju ekonomiskajai specializācijai un balstoties uz komersantu vajadzībām.
 
Projekta galvenās darbības ir Rēzeknes pilsētas Komunālās ielas pārbūve 658 m posmā no Viļakas ielas un 532 m posmā no Atbrīvošanas alejas līdz dzelzceļa pārbrauktuvei, ūdensapgādes tīklu izbūve, lietus ūdens kanalizācijas tīklu izbūve, apgaismojuma tīklu izbūve un gāzes vada tīklu izbūve šajos ielas posmos.
 
Kopumā projektā plānoto darbību rezultātā tiks atbalstīti 6 komersanti, radītas 25 jaunas darba vietas un piesaistītas papildus nefinanšu investīcijas 1 785 360 eiro apmērā.
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"