46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Iniciatīva “Skolas soma” Rēzeknē

Фото: rezekne.lv
„Latvijas skolas soma” ir lielākā valsts simtgades dāvana vairāk nekā 200 000 Latvijas bērniem un jauniešiem. Sākot ar 2018. gada septembri, tās laikā ikvienam mūsu valsts skolēnam tiks nodrošināta iespēja izzināt un klātienē pieredzēt Latvijas kultūras un dabas vērtības, iepazīt Latvijā radītās inovācijas un uzņēmējdarbības veiksmes stāstus. Skolas somas iniciatīva pieejama arī Rēzeknē.
Latgales Kultūrvēstures muzejs
 
Izzinošas un aizraujošas muzejpedagoģiskās programmas bērniem. Paredz. apmekl.: 60-80 min. Maksa: muzejpedagoģiskā programma 0,80 eiro/pers., ieejas biļete izstādēs un ekspozīcijās 1,00 eiro/pers., gida pakalpojums latviešu valodā 8,00 eiro(grupai līdz 30 cilv.).
 
Latgales vēstniecība GORS
 
Ekskursija bērniem saprotamā un vieglā valodā par GORS piedāvājumu un pasākumiem. Iespēja pabūt uz lielās skatuves un iejusties slavenību lomās. Paredz. apmekl.: 1 stunda. Ekskursijas maksa: skolēniem, studentiem – 1,50 eiro/pers., pieaugušajiem – 2,00 eiro/pers.
 
Zaļā sinagoga
 
Sinagoga ir ne vien Rēzeknes ebreju kopienas lūgšanu vietu, kur tiek svinēti Purima, Pesaha u.c. svētki, bet arī izglītojošs centrs, kurā videolekciju, ekskursiju un muzejpedagoģisko programmu formā apmeklētāji tiek iepazīstināti ar ebreju sakrālajām tradīcijām.
 
Amatnieku darbnīcas
 
Darbošanās Keramikas meistardarbnīcā (1,00 eiro/pers.) un Papīra izgatavošanas darbnīcā “RePAPEIRS” (1,50 eiro/pers.).
 
Bārnu klubs
 
Divu stāvu rotaļu laukums, dažādas atrakcijas un spēles saulainā un gaišā telpā. Vieta, kur baudīt bērnības nebēdnību uz visiem 100%! (līdz 9 gadu vecumam) Apmeklējuma maksa stundā – 3 eiro/pers.
 
Iepriekšēja rezervācija obligāta: Rēzeknes Tūrisma attīstības centrs, Krasta iela 31, 26332249, tic@rezekne.lv
 
www.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"