46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

RA absolventu asociācija iesaistās skolēnu nodarbinātības programmā

Фото: Jekaterina Melihova
Šovasar biedrība „Rēzeknes Augstskolas absolventu asociācija” iesaistījusies Rēzeknes pilsētas pašvaldības organizētajā aktivitātē - jauniešu karjeras un vasaras nodarbinātības projektā, ko īsteno „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs”. Projekts paredz atbalstīt jauniešu nodarbinātību vasaras periodā, veicināt jauniešu karjeras attīstību Rēzeknes pilsētā, sekmēt jauniešu konkurētspēju  vietējā darba tirgū. Projekta īstenošanai līdzfinansējumu piešķir Rēzeknes pilsētas dome.
Biedrībā „Rēzeknes Augstskolas absolventu asociācija” konkursa kārtībā darba vietu ieguva Rēzeknes 2. vidusskolas 11. klases skolniece Jūlija Vasiļjeva. No 9.  jūnija līdz 16. jūlijam jauniete biedrībā veic lietveža amata pienākumus. J. Vasiļjeva norāda: „Es izvēlējos strādāt vasarā, jo darbs ir vislabākais laika pavadīšanas veids brīvdienās. Strādājot es varu gūt jaunu pieredzi, iepazīties ar interesantiem, radošiem cilvēkiem, kā arī jauki, lietderīgi pavadīt laiku.”
 
Rēzeknes Augstskolā regulāri notiek pasākumi, kuros Jūlijai ir iespēja piedalīties. Biedrības „Rēzeknes Augstskolas absolventu asociācija” valdes locekle Lolita Kivleniece-Kuzņecova norāda: „Mēs esam ieinteresēti pēc iespējas vairāk atbalstīt Rēzeknes pilsētas jauniešus. Šī programma ir lielisks veids sniegt priekšstatu par augstākās izglītības iestādi, studiju un ārpusstudiju iespējām. Ļoti cera, ka Jūlija gūs jaunas un praktiskajā dzīvē noderīgas iemaņas, ka augstskolā pavadītais laiks viņai palīdzēs izvēlēties arī savu nākotnes profesiju.”
 
J. Vasiljeva ir ļoti aktīva - dzied, dejo spēlē teātri. Tāpēc Rēzeknes Augstskolas dinamiskajā ritmā viņa ir iejutusies ļoti labi. „Katru dienu es veicu dažādus darbus, kā arī uzzinu daudz jauna. Darbā es uzlaboju latviešu valodas prasmes. Esmu krievu tautības, un tāpēc pirmo laiku man bija mazliet nepierasti komunicēt latviešu valodā. Sevī es attīstu komunikācijas un organizatoriskās prasmes. Nesen kopā ar RA pārstāvjiem rīkojām pasākumu bērniem no ARPC “Zeimuļs” nometnes, un tieši tad es uzzināju par sevi daudz jauna - man patīk strādāt ar bērniem, palīdzēt viņiem mācīties, kā arī vienkārši spēlēties. Tā tik tiešām bija lieliska pieredze! Strādājot Rēzeknes Augstskolā, es iegūstu zināšanas, kuras nākotnē man būs ļoti noderīgas, lai izvēlētos profesiju un mācību iestādi. Man bija pārsteigums par to, cik liela un daudzveidīga mūsu pilsētā ir augstskola! Es sekundi nenožēloju to, ka izvēlējos darbu vasarā. Man paveicās, ka es nokļuvu tieši Rēzeknes Augstskolā,” savos iespaidos dalās Jūlija.
 
J. Vasiļjevas darba periods biedrībā noslēgsies 16. jūlijā.
 
Источник: RA Sabiedrisko attiecību nodaļa

Комментарии (0-5/5)
Pharmc282 04.08.2014 07:18
Very nice site!
Pharme851 05.08.2014 13:55
Very nice site!
Pharme996 08.08.2014 02:16
Very nice site!
Pharmf818 10.08.2014 21:03
Very nice site!
Pharme195 12.08.2014 04:10
Very nice site!
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"