46.lv
Trešdiena, 2024. g. 24. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis/ Антип, Григорий, Яков
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Dome atbalstīs uzņēmējus finansiāli

11. jūlijā domes sēdē deputāti vienbalsīgi atbalstīja uzņēmējdarbības projektu līdzfinansēšanas konkursa nolikumu. Šonedēļ sākās projektu pieteikumu iesniegšana. 
Konkursa mērķis ir sniegt Domes atbalstu projektiem, kas saistīti ar uzņēmējdarbības attīstību un jaunu darba vietu veidošanos Rēzeknē, radot inovatīvus ar paaugstinātu pievienoto vērtību produktus un pakalpojumus, kas veicinātu esošās saimnieciskās darbības attīstību vai dažādošanu.
 
Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks pilsētas attīstības un investīciju jautājumos Aleksejs Stecs precizē, ka tā ir mazā un vidējā biznesa līdzfinansēšanas programma, kurā varēs piedalīties Rēzeknē reģistrētie uzņēmumi. Izskatot iesniegumus, galvenais kritērijs būs jaunu darbavietu radīšana un kaimiņvalstu vai kaimiņpilsētu tūristu piesaiste, kā arī esošo uzņēmumu efektivitātes paaugstināšana. Finansiālo atbalstu varēs saņemt, lai iegādātos uzņēmumam nepieciešamās iekārtas un/vai nepieciešamās infrastruktūras un komunikāciju uzlabošanai vai izveidošanai.
 
Līdzfinansējums projektiem tiks finansēts no Domes Attīstības fonda līdzekļiem. Kopējais Domes piešķirtais finansējums projektu līdzfinansēšanai ir paredzēts EUR 11 000 apmērā. Finansējums tiks piešķirts līdz 50% no iesniegtā projekta summas. Viena pretendenta vienam projektam maksimāli pieļaujamais Domes līdzfinansējuma apmērs ir EUR 2 500.
 
Projektus konkursam var iesniegt līdz 2014. gada 29. augusta plkst. 16.30. Projektu pieteikumi jāiesniedz Rēzeknes pilsētas domē: Atbrīvošanas alejā 93, Rēzeknē, LV-4601, vai arī pa pastu. Projektu realizēšana termiņš ir līdz 2014. gada 31. decembrim.
 
Konkursa nolikumu, projektu pieteikuma veidlapu un informāciju par konkursa norisi var saņemt Domes Attīstības pārvaldē pie Ekonomikas attīstības un iedzīvotāju nodarbinātības komisijas sekretāres Indras Brivņas (tālr. 64607635) vai lejupielādēt šeit:
 
Vēlam veiksmi Rēzeknes uzņēmējiem!
 
Автор: 46.lv
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"