46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Mainīti autobusu nr.1, 5 un 17 kustības grafiki

Фото: rezekne.lv / A.Tolopilo
Maršrutā Nr. 1„Centrs – Rēzekne I – Rēzekne II – „Atpūta”” pieņemts lēmums reisā plkst. 6.45 autobusam, virzoties no pieturvietas „Atpūta” uz Vipingu, veikt iebraukšanu līdz pieturai „Rēzekne I”, informē Rēzeknes pilsētas pašvadība.
Maršrutā Nr.5 „Centrs – Vipinga – Rēzekne I – Rēzekne II – „Atpūta”” no pieturvietas „Vipinga” reisā plkst. 19.25 veikt izmaiņas un noteikt atiešanas laiku plkst. 18.35, ka arī no pieturvietas „Atpūta” reisā plkst. 19.50 – noteikt atiešanas laiku plkst. 19.05. Attiecīgi arī mainīsies autobusa piestāšanas laiks stacijā „Rēzekne I”. Maršruta pēdējais reiss paliek nemainīgs.
 
Maršrutā Nr. 17 „Centrs – Blaumaņa iela – Zarečnajas skola” ievests papildus reiss sestdienās, svētdienās un svētku dienās plkst. 7.20 no pieturvietas „Zarečnajas skola”. Izmaiņas tiek ievestas uz laika periodu no šā gada 8. decembra līdz 2015. gada 8. martam un var tikt atceltas, ja reiss nebūs pietiekoši pieprasīts.
 
Atgādinām arī, ka maršrutu autobusi Nr. 6 un Nr. 9 tagad iet līdz Rēzeknes pilsētas veselības aprūpes centram (poliklīnikai) ar pieturu Zemnieku ielā iepretim poliklīnikai.

 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"