46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Junioru Volejbola līgas pirmā sezona noslēgusies ar saistošām spēlēm

Фото: rezeknesnovads.lv
 Svētdien 30.novembrī Adamovas speciālās internātpamatskolas un Bērzgales pamatskolas sporta zālēs norisinājās  Rēzeknes novada Bērnu-jaunatnes sporta skolas organizētās JVL finālspēles. Pēc pamatturnīra rezultātiem cīņu par novada Lielo kausu jauniešu grupā turpināja četras komandas. Finālā par 3.vietu spēlēja Kaunatas un Nautrēnu komanda. Ar rezultātu 2:1 uzvaru izcīnīja Nautrēnu komanda. Kaunatas komanda ierindojās 4.vietā. Savukārt finālā par 1.vietu cīnījās Ezernieku un Feimaņu komanda. Līderpozīcijas ar 2:0  noturēja Ezernieku komanda, informē Rēzeknes novada pašvaldība.
Meiteņu grupa pēc pamatturnīra rezultātiem dalījās divās grupās. Par Lielā kausa iegūšanu tikās trīs komandas – Sābru, Malnavas un Ezernieku. Izspēlējot apļa sistēmu arī šajā grupā
Ezernieku komanda apstiprināja līderpozīcijas ar 6 iegūtiem punktiem un nodrošinot 1.vietu pirmajā JVL sezonā. Sābru komanda ieguva 4 punktus un 2.vietu turnīrā, bet 3.vietā ierindojās
Malnavas komanda.
 
Mazā kausa izspēlei tikās četras meiteņu komandas, kas pamatturnīrā ierindojās no 4.-7.vietai. Finālā par 3.vietu Bērzgales komanda pārliecinoši ar rezultātu 2:0 pārspēja Fizas (Kaunatas)komandu.  Par 1.un 2.vietas iegūšanu cīnījās Kaunatas un Tiskādu meitenes. Spraigā spēlē Kaunatas komanda ar 2:1 tomēr pārspēja  Tiskādu komandu, nodrošinot sev 1.vietu Mazā kausa izcīņā.
 
Par JVL 1.sezonas turnīra labākiem spēlētājiem tika atzīti – Edgars Jevsejevs (Ezernieku kom.), Lielā kausa izcīņā – Diāna Jakovļeva (Ezernieku kom.) un Mazā kausa izcīņā – Liāna Zeltiņa (Kaunatas kom.)
 
Labākā spēlētāja komandā piemiņas balvu saņēma – Sandris Turlajs (Rogovkas kom.), Staņislavs Jermakovs (Kaunatas kom.), Aigars Kalniņš (Makašānu kom.), Aleksandrs Mihailovs (Feimaņu kom.).
 
Labākās spēlētājas komandā piemiņas balvu saņēma – Olga Kolesnikova (Bērzgales kom.), Tatjana Bažanova (Tiskādu kom.), Ērika Peļņa (Fizas kom.), Olga Soboļeva (Malnavas kom.),
Linda Bumbiša (Sābru kom.).
 
Rēzeknes novada BJSS direktors Aldis Ciukmacis izsaka lielu pateicību JVL 1.sezonas tiesnešiem – Zaigai Ivanovai, Oļegam Žukovam un Arnim Žogotam – par paveikto darbu un sporta skolas metodiķei Arnita Poišai par rezultātu uzskaiti un apkopošanu, kā arī paldies 12 komandu spēlētājiem, treneriem un komandu pārstāvjiem, ka pieņēma izaicinājumu piedalīties jaunajā Rēzeknes novada Junioru Volejbola līgā!
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"