46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Par virslīgas sezonas skaistāko vārtu autoru var kļūt rēzeknietis Edgars Gauračs

Фото: delfi.lv
Pirmdienas vakarā tika noslēgts pirms nedēļas atvērtais publiskais balsojums par SMScredit.lv Virslīgas 2014.gada sezonas skaistāko vārtu guvumu. Jau šobrīd uzsākts rezultātu apkopojums un skaistāko vārtu autors tiks paziņots piektdien svinīgā Latvijas Futbola federācijas Gada laureātu vakara laikā, informē biedrība ''Latvijas Futbola Virslīga'' .
Pēc futbola žurnālistu un līdzjutēju aptaujas balsojumam tika izvirzīti 12 vārtu guvumi no aizvadītā gada čempionāta spēlēm. Starp momentiem bija redzami gan efektīvi sitieni no dažāda attāluma standartsituācijām, gan lieliski individuālās meistarības paraugdemonstrējumi pretspēlētāju apvešanā, kas noslēdzās ar vārtu guvumiem. 
 
Jau kopš balsojuma pirmās dienas starp atzītākajiem momentiem iezīmējās Edgara Gaurača (FK Spartaks Jūrmala) lieliskais soda sitiens tieši Skonto FC vārtu devītniekā, kā arī Artjoma Osipova (Skonto FC) reids gar trijiem FK Liepāja aizsargiem, kas noslēdzās ar precīzu sitienu Raivo Varažinska sargātajos vārtos. Tieši šo divu vārtu guvumu atbalstītāji bija visaktīvākie balsotāji līdz pat tā noslēgumam, kas kopumā izvirzīja abu futbolistu meistarstiķus konkurentiem neaizsniedzamā attālumā.
 
Šobrīd notiek visu reģistrēto balsu pārbaude un uzvarētāja paziņošana svinīgi notiks LFF Gada laureātu vakarā, kas jau šo piektdien, 5.decembrī, risināsies viesnīcā ''Maritim Park hotel Riga'', kam sekos informācijas publicēšana arī mājas lapā www.futbolavirsliga.lv. Kā to paredzēja balsojuma noteikumi, no vienas IP adreses dienā tika atļauts veikt 1 balsojumu, savukārt neatļautu balsošanas veidu izmantošanā veiktās balsis tiks anulētas.
 
Biedrība ''Latvijas Futbola Virslīga'' saka lielu paldies visiem futbola līdzjutējiem, kas iesaistījās sezonas skaistāko vārtu noteikšanā.

 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"