46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 18. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Jadviga, Laura/ Платон, Федора
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

RVPĢ: Sakām 11241 reizes – PALDIES!

Фото: Rēzeknes valsts poļu ģimnāzija
Daudziem no mums novembris aizritēja mierīgās, ziemīgās noskaņās, bet Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijā šis bija īsts izaicinājuma mēnesis, sakarā ar piedalīšanos labdarības iniciatīvā www.labiedarbi.lv ar projektu „Saglabāsim latviešu tautas tradīcijas”, kas bija izturējis 1. kārtu un tika iekļauts 2. kārtā starp piecpadsmit labākajiem novembra balsojumā.
Jau no pirmās dienas konkurence bija ļoti sīva, bet Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijas projektam izdevās izcīnīt pirmo vietu, savācot 11241 balsis un iegūt finasējumu tautastērpu iegādei 4000 eiro apmērā. Projekta idejas autore Kristīne Kokoreviča uzsver, ka šis finansējums ir ļoti svarīgs skolai, jo skolā darbojas 7 latviešu tautas deju kolektīvi, kas aktīvi gatavojas XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem un dejotāja vizuālais tēls ir viens no galvenajiem vērtēšanas kritērijiem svētku skatē. Lielākā daļa skolas tērpu ir jau nonēsājušies, dejotāji no viņiem ir izauguši, vai arī trūkst, kāda tērpa elementa, bet iegūtais finasējums, ne tikai uzlabos deju kolektīvu vizuālo tēlu, bet arī dejotāju dejotprieku, lepnumu par skolu, pilsētu un valsti.

Vislielāko paldies vēlamies teikt mūsu skolas skolēniem, skolēnu vecākiem un viņu darba kolēģiem, sadraudzības skolām, radiem, draugiem, paziņām un visiem līdzcilvēkiem, kuri atbalstīja mūsu skolas projektu balsojot un, protams, mājas lapai www.labiedarbi.lv par doto iespēju piedalīties projektā.
 
Lai visiem jauks Ziemassvētku gaidīšanas laiks!
 
www.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"