46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Sezonas skaistāko vārtu autors - Edgars Gauračs (video)

Фото: Facebook
Šovakar ikgadējā LFF Gada futbola laureātu vakarā kļuva zināms, ka par SMScredit.lv Virslīgas 2014.gada sezonas skaistāko vārtu autoru publiskajā balsojumā atzīts Edgars Gauračs (FK Spartaks Jūrmala), kura meistarstiķis sezonas ievadā pret Skonto FC tika novērtēts visvairāk reižu. Otro vietu ieņēma Artjoma Osipova caurgājiens liepājnieku aizsardzībai, kas noslēdzās ar precīzu raidījumu vārtos.
Balsojumam tika izvirzītas 12 epizodes, par kurām no 24.novembra līdz 1.decembra vakaram bija iespēja balsot mājas lapā www.futbolavirsliga.lv. Futbola līdzjutējiem bija iespēja reģistrēt vienu balsi dienā, ko steidza izmantot vairāku pašmāju futbolistu atbalstītāji.
 
Kopumā nedēļas laikā tika fiksēti 7192 derīgi balsojumi, no kā absolūto vairākumu sastādīja Edgara Gaurača un Artjoma Osipova sastādītas balsis. Par Edgaru Gauraču tika fiksētas 3169 derīgas balsis, savukārt par Artjomu Osipivu 2721. Vēl starp TOP5 sezonas vārtu guvumiem iekļuva Jāņa Ikaunieka (FK Liepāja), Vladislava Fjodorova (BFC Daugavpils) un Ruslana Mingazova (Skonto FC) vārtu guvumi. 
 
VIDEO: SMScredit.lv Virslīgas 2014.gada sezonas TOP5 skaistākie vārtu guvumi (nenoteiktā secībā)
 
 
www.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"