46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 28. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta/ Александр, Денис
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Aicina ziedot Rēzeknes dzīvnieku patversmei

Фото: flickr.com
Lai palīdzētu pamestajiem un noklīdušajiem dzīvniekiem – no 8. līdz 22.decembrim ikviens aicināts ziedot dažādas nepieciešamas lietas Rēzeknes dzīvnieku patversmei, informē Rēzeknes pilsētas pašvaldība. 
Šobrīd, patversmē mājo aptuveni 30 dzīvnieku, kas alkst mīļa glāsta un sirds siltuma. Patversmes iemītniekiem ir nepieciešama jebkāda palīdzība, bet jo īpaši noderēs avīzes, kartons, lietotas segas, palagi, dvieļi, galdauti, dzīvnieku guļvietām.
 
Vilnas šalles vai beretes lieliski var noderēt kaķu guļvietām. Tāpat noderēs arī pavadas un kakla siksnas suņiem, dezinfekcijas līdzekļi, metāla bļodas ēdienam un, protams, dzīvnieku barība pieaugušiem suņiem, kucēniem, kaķiem un kaķēniem.
 
Gatavojoties ziemas sezonai, nepieciešami salmi suņubūdām, siltināmais materiāls, arī dēļi, finieris un citi būvmateriāli. Suņi mēdz sabojāt būdas, tādēļ tās laiku pa laikam ir arī jālabo. Lieti noderēs arī kaķu smiltiņas.
 
Taču pats galvenais visu patversmes darbinieku lūgums ir nepamest savus mājdzīvniekus, un, ja ir patiesa vēlme tikt pie jauna četrkājainā drauga, tad "adoptēt" kādu no patversmes suņiem vai kaķiem. 
 
Ja būs pietiekama ziedotāju atsaucība, arī turpmāk akcijas "Pet Dream" organizatori reizi gadā, dzīvnieku grūtākajā laikā, palīdzēs vākt dzīvnieku patversmes iemītniekiem nepieciešamās lietas.
 
Akcijas organizatori: "Pet Dream" palīdz arī ar mantu nogādāšanu patversmē. Organizācija atrodas Skolas iela 10, Rēzeknē. e-pasts: petdream@inbox.lv, mob.27411535. 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"