46.lv
Otrdiena, 2024. g. 23. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Georgs, Jurģis, Juris/ Терентий, Яков, Александр
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Rēzeknietim zelts un sudrabs „Latvia Open Mix Fight- 2014” sacensībās

Фото: SB "Sedna"
Sestdien, 6. decembrī Saldū notika atklātais jaukto cīņu mākslu čempionāts "Latvia Open Mix Fight – 2014". Šo sporta pasākumu organizēja Brazīļu Džiu Džitsu federācija Latvijā. Turnīrā tikās sportisti no Lietuvas, Igaunijas, Latvijas, Somijas un Krievijas. Latgali pārstāvēja jaunais sporta organizācijas „Sedna” MMA un kendo treneris Edgars Samoilovs, informē SB "Sedna" vadītājs Oļegs Pavlovs.
Sacensības notika, neizmantojot sitienu tehniku, un vairums dalībnieku pārstāvēja dažādus cīņas stilus, džiu džitsu, džudo un sambo. Bija atļauta jebkura cīņas tehnika, sāpju paņēmieni, metieni, satvērieni, žņaugšana.

Droši vien tāpēc citu tehniku un stilu sportisti konkurētspējas dēļ nebija pārstāvēti. Bet mūsu sportists tā nedomāja. Lai arī Edgars nav šo sporta veidu pārstāvis, bet gan MMA cīņas skolas pārstāvis, viņš tomēr nolēma izmēģināt savus spēkus šajā disciplīnā... un nekļūdījās, iegūstot otro vietu savā kategorijā līdz 91,5 kg.

Bet ar to viņam nepietika, un jūtot, ka tomēr var sasniegt vairāk, viņš izlēma piedalīties absolūtajā kategorijā, kurā tikās labākie no visām svara kategorijām. Rezultātā – ar Lietuvas cīkstoni dalīta pirmā vieta un Rēzeknes pilsētas karogs uz augstākā goda pjedestāla pakāpiena.
 
Tālāk savu spēku izmēģināšana MMA čempionātā Rīgā 21. decembrī un treniņu turpināšana sporta zālē „Sedna” (Jupatovkas ielā ½, blakus CSDD).
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"