46.lv
Piektdiena, 2024. g. 29. marts 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Agija, Aldonis/ Трохим, Иван
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

SKRIEN LATVIJA 2015 abonementi

Фото: Sporta klubs MAGNEN
SKRIEN LATVIJA aicina jaunā gada apņemšanos izvirzīt jau šogad, jo tieši līdz šī gada beigām iegādāties abonementus uz visiem 7 seriāla posmiem ir īpaši izdevīgi, izvēloties to sev tīkamākajā no distancēm- pusmaratonā (21,097km), Nike tautas skrējienā (10km) vai Tautas skrējienā (4-6km).
Abonementi līdz 31.decembrim maksā tikai attiecīgi 70 EUR, 49 EUR un 35 EUR un to iegādi jāveic pasākuma mājas lapā www.skrienlatvija.lv. Turklāt ikviens, kas līdz 31.decembrim iegādāsies jebkuru no abonementiem, dāvanā saņems krūzīti un galda kalendāru ar SKRIEN LATVIJA simboliku, kā arī sadarbībā ar „bandana.lv” iespēju pirms katra posma skrējiena bez maksas saņemt „pace tatoo” (uz rokas uztetovētu detalizētu laika grafiku sev izvēlētajam skrējiena tempam). Abonementu īpašnieki krūzīti un kalendāru no ceturtdienas, 18.decembra līdz pat janvāra beigām varēs izņemt t/p Alfa, veikalā Sportland (Rīgā) vai pirmajā seriāla posmā Rēzeknē kopā ar sacensību numuru. Arī Janvārī varēs iegādāties abonementus, taču par paaugstinātu maksu, kā arī tiks atklāta reģistrācija uz atsevišķiem posmiem.

Lai aktivizētu veselīgu dzīvesveidu un vairotu sacensību garu jauniešu vidū, dalībniekiem līdz 18 gadu vecumam izvēloties Tautas skrējiena distanci jebkurā no posmiem, dalības maksai tiks piemērota ievērojama atlaide.
 
Līdzīgi kā pagājušajā sezonā, arī 2015.gadā SKRIEN LATVIJA aptvers 7 pilsētas un 7 pusmaratonus un sāksies ar RĒZEKNES PUSMARATONU 6.aprīlī.
 
Jāpiebilst, ka Rēzeknes pusmaratona laikā tiks izcīnīts arī Latvijas čempiona tituls 10km šosejas skrējienā. 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"